Náhradné Príslušenstvo Držiak pre Roborock S5 S6 E20 E25 E35 S50 Xiao Mi Mijia Robotický Vysávač, 13 Ks Časti

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: s50 vodný filter, max s5, roborock s5 max xiao, roborock v6max, roborock s50, filter pre xiaowa, robot vysávač s6, roborock s5max, xiao viomi v3 nálepky, roborock s50 bin.

    €10.75 €15.59
  • Vákuová Časť Typ: Filtre
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Filter

[ Širokú Kompatibilitu ]Náš náhradný diel príslušenstvo sady sú navrhnuté tak, aby kompatibilný s pre Xiao Mi Mijia roborock S5 S6 E20 E25 E35 S50 Robot Vysávač pre vedenie vaše RoboVac pracuje na vysokej úrovni.

[Kvalita nadovšetko] S naším výkonným a tichým rotačná kefa a za predpokladu, čistenie nástrojov, už nebude musieť starať o vaše robovac prilepené o vlasoch.Navrhnutý tak, aby prečkať našich konkurentov, našej strane štetiny sú vyrobené z vysoko kvalitnej gumy.Ak dostanete ohnuté alebo zatočený bočné kefa vzhľadom na drsné , len obnoviť to jednoducho namáčanie v teplej vode po dobu 15 sekúnd.

[Možnosti filtrovania až 99,99%] S H12 vysokou účinnosťou, náš HEPA filtre, majú silné možnosti filtrovania do pasce malé častice, ako napríklad potraviny, vlasy, nečistoty a zvieracie alergény a zabrániť viac ako 0,1 mikrónov drobné prachu od zadania vašej kefa-menej motora, predlžuje životnosť vašich RoboVac.

[Jednoduché Použitie a Inštalácia ]Voľné ruky od komplikované nainštalovaný kroky.Naše náhradné príslušenstvo súprava môže dokonale prispôsobiť váš vysávač, pretože je to to isté ako v časti a môžete ľahko na ich inštaláciu, žiadne ďalšie potrebné nástroje.Len sa rozlúčiť s inými zlé a nevhodné náhradné diely, ktorú si zaslúžite lepšie.

Materiál:plast

farba:Ako je znázornené

Obsah Balenia:

4 x filter

4 x bočné kefa

1 x rotačná kefa

2 x mop

2 x kefa

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty