1 Ks na Dyson V6 DC59 Vysávač, Hepa Filter,Post Motorových Filter Montáž Náhradné Filtre

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dyson kefa metlu v6, kefa na turbo dyson, dyson v6 prášok kefa, dyson v6 dc kefa, dyson v6 kefy, dyson v6 kefa spin, dyson v6 filter kefa, dyson v6 kefa koniec, dyson v6 kefa mince, dyson v6 hlavy kefy.

    €4.42 €6.40
  • Vákuová Časť Typ: Filtre
  • Číslo Modelu: filter a štetec
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Kvalitný vzduchový filter, ktorý môže nahradiť Dyson HEPA Štýl Post Filter.

Získajte späť mať čistý vzduch dýchať znova!

Zdravší životný štýl!Nikto nechce, dýchame znečistený vzduch v ich domácnosti, a ak nemáte čistý vzduch filter, ktorý bude presne to, čo budete robiť!Výmena filtra pomôže vyčistiť vysávač je vzduch a umožňujú pre zdravší životný štýl!Tento filter pomáha udržať sa na domáci prach, peľ a spóry plesní.

Jednoduchá inštalácia, takže sa môžete dostať späť na čistenie, akonáhle je to možné!Jednoducho odstrániť váš starý filter a dať tento zbrusu nový, v ňom je miesto!Porovnať Časti.

Ušetriť peniaze použitím nový vzduchový filter!Keď vysávač má upchaté alebo znečistený vzduchový filter, môže spôsobiť to, aby viac pracovali, ktorá skončí až bolí váš účet za elektrinu!

Vymeňte každých šesť mesiacov pre optimálne využitie.

Farba: fialová

Materiál: ABS+HEPA

Veľkosť: 4.2x7.6x7cm

Obsah Balenia:

1 * filter

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty