Náhradné Príslušenstvo na balíka ilife A4 Robot Vysávač - HEPA Filter Hubky Hlavné Kefa Bočné Kefy

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: biela streching značky, biely prúžok rameno, biely oblek nastaviť žena, biely oblek ženy čipky, biely sveter gd veľkosť, biela mikina teplé, biela plávať bikini mužov, biela sunglassed kurt, biela mikina text.

    €8.69 €12.77
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vitajte v našom obchode.Prosím, spisovateľ vaše právo adresa a psč tak, že by ste dostať svoje balíky čoskoro.To by bola nižšia, ak si kúpite viac.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.S Pozdravom!

Tieto príslušenstvo diely sú vhodné na balíka ilife A4 robot vysávač.

Filtre pre udržanie balíka ilife ' s čistiaci výkon a zároveň znížiť prieniku prachu, peľu a iných alergénov do vzduchu, ktorý dýchate.

Kefka by mala byť nahradené každé 2 - 3 mesiace, aby pôsobiacich na vrchole výkonnosti.

Filtre a bočné kefy nosenie tak na balíka ilife A4 a balíka ilife A4s.Hlavná kefa vhodné na balíka ilife A4, iba, ale ak ste nahradiť jeho konci (Pozri obrázky), sa zmestí na balíka ilife A4s príliš.Jednoducho odstráňte konca, stráca skrutku, použite konci vášho balíka ilife pre A4s nahradiť to, potom to môže pracuje s balíka ilife pre A4s.

Farba: farba obrázok

materiál: plast

Veľkosť filtra: 135*50mm

Obsah Balenia:

6* HEPA Filtre

6* Huby Filtre

3* Ľavej Strane Kefy

3* Pravej Strane Kefy

1* Hlavná Kefa

Láskavo Poznámka:

Ak Bočné Kefa alebo štetiny z Hlavných Kefa vinutia v tomto malom poli, ktoré je normálne, stačí ich dať do horúcej vody (cca 80 C ) po dobu niekoľkých minút obnoviť, žiadny vplyv na kvalitu a výkonnosť.

Vyhlásenie:

Naše výrobky sú Náhradné príslušenstvo na balíka ilife, nie je Originál.Na balíka ilife názov značky sú registrované ochranné známky príslušných vlastníkov.Akékoľvek použitie balíka ilife pre názov značky, modelu alebo jeho časti označenia na našom zázname za účelom preukázania kompatibility.

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Milí priatelia,ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty

Ak si zrušiť objednávku alebo iného dôvodu, všetky vrátenie sa späť na váš účet do 7 -10 dní prostredníctvom www.sunami.sk.

O Dopravu

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

★ I f ste z Ruska, Prosím, nechajte vaše celé meno a správne telefónne číslo.To je veľmi dôležité!!!

Dropship a Distribúcia

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu, ak sa na nás obrátite pred platby.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek informácie o nás.

O spätnú väzbu

★ Akúkoľvek spätnú väzbu od vás bude veľmi ocenil.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ak ste spokojní s našimi výrobkami, úprimne dúfame, že ste nám môže dať 5 hviezd.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty