Ľúbime ťa dievča banner baby sprcha dievča happy birthday party dekorácie pozadie rodovej odhaliť zlato banner je to dievča znamenia

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: názov prihlásiť stenu, vlastné znamenie dreva, kraft, Lepenky, fumig, vlastné meno prihláste sa, acryl meno, dieťa prihlásiť, laserom rezané názov prihlásiť, cc3d.

    €3.86 €4.06
  • Číslo Modelu: Ľúbime ťa dievča banner
  • Názov Značky: ŠPORTOVÉ MYSEĽ
  • Klasifikácia Produkcie: Bannery
  • Materiál: lesk karty
  • Príležitosti: Iné

Banner Podrobnosti ► List sa pohybuje medzi 4.5" - 9" vo výške ► Listy sú VŠETKY malé písmená ►Black/Gold/Podiel/Červená/Modrá/Ružová/Magenta Lesk na jednej strane, pevné biele na druhej ►Prichádza v jednej dĺžke na Bielom Motúzov ►nechám vám veľa dĺžka na každom konci, aby jednoduchosť v visí.Ak potrebujete vlastný list,pls poradí a dal mi na vedomie,vďaka. (Prosím, aby ručné meranie, chyby v 0,5-1 cm) Farby sa môžu mierne líšiť v dôsledku nastavenia monitora ***Upozornenie*** Toto je podrobné zobrazenie všetkých farieb, tieto produkty nie sú zahrnuté v poradí,>>, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Platby:

>>Akceptujeme kreditné karty, real-time bankové prevody a offline platby.môžete si zvoliť jeden z nich za to zaplatiť.

Doprava:

>>Máme veľa transportov.dodávame s DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, signpost doprava atď..V rozmedzí doprava zadarmo, Budeme vybrať rôzne poštovné podľa rôznych krajín, aby sa zabezpečilo, najrýchlejší produktov do vašich rúk.

Návrat Polity:

>>Ak chcete vymeniť položky, ktoré ste dostali, prosím, kontaktujte nás do 7 dní od prijatia objednávky.by ste mali platiť za dodatočné poplatky.a majte sa položky sa vráti uchovávajte v pôvodnom stave.

Spätná väzba:

>>Keďže vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja.úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi položky.naozaj dúfam, že sa vám to páči.ak nie ste spokojní s tým, prosím, napíšte nám, budeme sa snažiť službu, ktorú do 24 hodín.

Kontaktujte nás:

>>Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás!Ďakujeme!

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty