Black Narodeninovej Party Štúdia Stenu Banner Prípade Dodávky Krásne Swallowtail Strany Bunting Vlajka Prekvapenie Dekorácie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: hadica podporu, záhrada trubice, neviditeľné obuvi, 1076 dmd čip, hadice potrubia, pláž nohy pad, automatické hadice cievky, loď hadice, masque kovov, záhradné hadice podporu.

    €8.30 €14.81
  • Materiál: Drevo
  • Číslo Modelu: Banner Dekorácie
  • Klasifikácia Produkcie: Bannery
  • Príležitosti: Svadba
  • Názov Značky: FESTNIGHT

Black Narodeninovej Party Štúdia Stenu Banner Prípade Dodávky Krásne Swallowtail Strany Bunting Vlajka Prekvapenie Dekorácie

Môžete visel nad váš denný/dezert tabuľky, za vašej party tortu a môžete použiť ako foto prop, na triede rada alebo aj v prednej časti vášho triede dvere začať vzrušenie.Získajte dokonalé congratulatory banner teraz a určite všetci vaši hostia budú sa diviť!

Funkcie: Oživiť vaše špeciálne strany s týmto elegantné nástenné banner.Môžete písať vlastné slová, na to s kriedou, aby sa oko-lov a krásny banner.Je ľahko pripojiť a odpojiť.To sa dá nastaviť na požadovanú dĺžku ako karty, ktoré sú posúvateľné pozdĺž struny.Dajú sa použiť pre mnoho krát a zložiť pre jednoduché uskladnenie.

Špecifikácie: Materiál: drevo Qty: 16 ks Položku veľkosť: 18 * 13 * 0.2 cm / 7.09 * 5.12 * 0.08 v Balení veľkosť: 18 * 13 * 3.2 cm / 7.09 * 5.12 * 1.26 v hmotnosť balenia: 309g / 10.90 oz

Zoznam balíkov: 16 * Banner Dekorácie 1 * * Reťazec (5 m)

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty