NEWDERMO Elektrické Tvár, Čistiaci Štetec, Silikónové USB Kefa Pokožky IPX7 Nepremokavé Sonic Tvár Masér 7 Úrovní Pórov Cleaner

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: diamond tip, diamantovú mikrodermabráziu, headset ipx7, osobné microderm stroj, slúchadlá ipx7, osobné microderm nz, IPX7, osobné pmd mikrodermabrázia, diamantová dermabrázia, pmd osobné microderm walmart.

    €42.12
  • Technológia: Sonic Vibrácií
  • Batérie: 500mAh
  • Rýchlosť: 7 Úrovní
  • Režimy: 2 Režimy
  • Materiál: ABS + Silikónové
  • POPLATOK: USB Rýchle Nabitie
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Farby: Ružová, modrá, zelená, fialová
  • Názov Značky: newdermo
  • Číslo Modelu: ND-FC04
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • vodotesnými: IPX7
  • Druh: Elektrické Tvár Čistiaci Štetec

NEWDERMO Elektrické Tvár, Čistiaci Štetec, Silikónové USB Kefa Pokožky IPX7 Nepremokavé Sonic Tvár Masér 7 Úrovní Pórov Cleaner

"Broskyňa Srdce" Silicon Tváre kefa je vyrobené z potravinársky silikón.Vysoká frekvencia vibrácií môže otvoriť póry pre efektívne čistenie.To môže tiež podporuje krvný obeh, zlepšuje vstrebávanie výživný krém a mlieko.Otvorenie pórov, pre hĺbkové čistenie, Čistenie tváre rýchlo, Podporuje krvný obeh, Zlepšuje vstrebávanie nourshing krémy a pleťové vody, Osvieži vašu pokožku.

FUNKCIE PRODUKTU

Otvorenými pórmi pre účinné čistenie Rýchlo čistí tvár nečistoty Podporuje krvný obeh Stimuluje metabolizmus Zlepšenie absorpcie nourshing creamsand krémy Vaša pleť svieža

FEAUTES:

Sonic vysokej frekvencie vibrácií technológie

Newdermo Tváre Čistiaci Štetec pomocou novej generácie sonic vysokej frekvencie vibrácií technológiu pre hlboké čistenie pokožky tváre, na 6000 12000 vibrácií za minútu.Výťah preč 99.9% nečistôt, hlboko čistí, unclogging pórov, špiny, oleja plus zvyšky make-up.Odumreté bunky sa odstránia aj, minimalizuje vzhľad pórov, rafinácia textúru pleti a zlepšuje vstrebávanie vaše obľúbené produkty starostlivosti o pleť.

2 v 1, Funkčné Režimy & 7lecels

Tento produkt je vybavený dva režimy: normálne vibrácie a pulzujúce.Každý režim má 7 úrovní, ktoré môžete nastaviť intenzita vibrácií voľne.Normálne vibrácie režim používa vyvážené vibrácií dráždiť pórov, otvorené póry, a jemne ju vyčistite.V pulzujúce režim, vibračná frekvencia je silný alebo slabý, ktorá hrá úlohu v masáž upokojujúce.

Výrazný inovované Štetiny

Vysoký stupeň potravín silikónové, modernizované verzie silikónové tvár podložka má dlhšiu a mäkšie štetiny a väčší štetec oblasti.Čistú pokožku 6X lepšie ako ruky.a neobsahuje žiadne chemicky škodlivých látok. ①Large štetiny môžu hlboko čistí T-zóna a ťažko sa čistých priestoroch, ktoré sú náchylné na olej. ②Fine štetiny ,jemné sušenie U zóna. ③The späť tváre kefa má masáže, ktoré môžu masáž tváre a podporovať vstrebávanie produkty starostlivosti o pleť.Ergonomické trojrozmerný povrch dizajn, aby lepšie zodpovedali kontúry tváre.rýchlosť do tváre mikrocirkulácie, utiahnite kontúry, a fade jemné linky.

IPX7 nepremokavé

Naše Tváre Čistiaci Štetec mať nová generácia vodotesný technológia sa používa v reach IPX7 nepremokavé triedy, bezpečné, aby si ju v sprche alebo kúpeli.Prišiel s prenosným prípade,Malý a prenosný dizajn umožňuje, aby sa to všade, aby sa vaše tváre žiarili, aj keď ste na cestách.

Bezpečný & Nabíjateľná

Výdrž batérie je skvelá,v mesiaci používania, stačí ju nabiť 2 krát.Ponúkli sme USB nabíjanie riadku,môžete tiež nabíjať z USB z vášho notebooku.

Obsah balenia

Stroj*1 USB kábel *1 Prenosná taška *1 Používateľská príručka*1 Módne balenie darčeka,Prichádza s transparentné prenosné prípade.Ľahko sa prenáša,Chráni štetiny,Udržiavať v čistote.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty