Silikónové kozmetický štetec na mieste mäkké hlavu DIY silikónové pleťová maska kefa export štandardné spoľahlivé a kvalitné, pohodlné a trvanlivé

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: tvár masku, make-up maska, jednorázové masky španielsko, likvidujte maska, maska na ochranu, zelená maska umývateľný, maska reusabl, chromatica maska, kúpeľňa sprej, maska s ventilom.

    €0.39 €0.71
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 2 * brush
  • Položka Druh: Kefa
  • Funkcia: Galvanic Ion +/-
  • Zdroj Napájania: Žiadne Elektrické
  • Materiál: Silikónové

Silikónové kozmetický štetec na mieste mäkké hlavu DIY silikónové pleťová maska kefa export štandardné spoľahlivé a kvalitné, pohodlné a trvanlivé

Funkcie :

1. Bezsrstý pleťová maska štetec: štetec hlava je vyrobená z jedného kusu silikónové, mäkké a hygienické.Rukoväť štetec vyrobený z čistého PP nikdy sa plesnivý a bude stále upratané.

2. Ľahko aplikovať a znížiť množstvo odpadu: Pri použití kozmetiky, prsty sú už špinavé.Flexibilné pleťová maska kefka rovnomerne distribuuje produkty bez pádu.Ľahko rovnomerne naneste tenkú vrstvu pokožky starostlivosti.

3. Profesionálne a domáce použitie: Flexibilné pleťová maska kefa hlavu, mäkké a pohodlné, vhodné pre citlivú pleť tváre a tela.Aby masku rovnomerne slide cez celú tvár, vrátane rohov a výklenkov, bez spôsobenia akejkoľvek zámene.Vhodný pre profesionálne a rodinné použitie.

4. Multifunkčné použitie: vhodné pre bahenné masky, bahenné masky, peeling, maska, tváre podstaty alebo DIY masku, takže holiaci strojček ideálnym spoločníkom kedykoľvek a kdekoľvek.

5. Ľahko uchopiť a čistenie: rukoväť je vyrobená z vysoko kvalitného plastu a má primeranú dĺžku.Ľahko sa čistí vodou, vysoká odolnosť voči teplotám a rôznych zložiek pre starostlivosť o pleť.

Popis :

V porovnaní s pomocou ručného alebo štetcom tento produkt používa menej masky.Silikónové top je mäkké a ľahko sa čistí, a produktu, na ktorý má dve krásne pastelové farby, vhodné na mnohé účely

Špecifikácie :

Kefa materiál: silikón

Kefa typ: taška funkcie opp

Kefa rukoväť, materiál: plast

Kefa rukoväť špecifikácie: krátke tyče

Dĺžka vlasov špecifikácia: 3 cm

Celková dĺžka špecifikácia: 14.1 cm

Package Zahrnuté:

2 * kefa

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty