1/2/4/6PCS Pevné Žakárové Poťahy Spandex Pre Svadobné Jedáleň Kancelária Banquet housse de kreslá stoličky kryt

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: kovové stoličky jedálenské, moderné koľajových stoličky, stolička kryt pre, velvet stoličky, dgi mavic mini prípade, kreslo kryt ikea, stolička live priestor, butterfly kryt stoličky, stolička kryt nastaviť, arm moderné stoličky.

    €1.95 €3.05
  • Vzor: TLAČENÉ
  • Materiál: 100% Polyester
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Banketové Stoličky
  • Súbor Typ: No
  • Štýl: Moderné

Materiál: 90% polyester 10% spandex Package Zahrnuté: 1PC Stoličky Kryt Veľkosť Najlepšie Vhodné Stoličky: Zadná Výška: 45~60 cm(17.7~23.6 palcov) Dĺžka Sedadla: 40~50 cm(15.74~19.68 palca) Šírka Sedadla: 40~50 cm(15.74~19.68 inch)

Služba prvý, prvý zákazník sa na Business princíp našom obchode Láskavo Pripomienky 1.Ručné meranie 1-4cm chyba je prípustné 2.Ak chcete inú veľkosť, alebo ak máte iné potreby, prosím, kontaktujte nás 3.náš obchod sa rozhodne Čína Príspevok Registrované Vzduchu Mailu ,zabezpečuje, že tovar dodaný na vašej strane na čas ! 4.Meracie jednotky v rôznych krajinách sú rôzne.Prosím, starostlivo skontrolujte pred nákupom. 5.V diaľkovej preprave je produkt zaniknúť.Použite, prosím, železo, kým ju použijete pre lepšie využitie 6.Spoločnosť nepoužíva balenie vzhľadom na problémy životného prostredia, a ak chcete predať znova, alebo ako darček, musíte si pripraviť svoj vlastný balík. 7.Vzhľadom na rozdiely medzi jednotlivými obrazovkami, tam sú niektoré rozdiely medzi objekty a obrázky, ktoré ste dostali.Zaručujeme, že štýl je rovnaký ako je znázornené na fotografii. 8.Ak si nemôžete kúpiť to, prosím, kontaktujte nás v čase.

Shiping & Vrátenie Peňazí: Poštovné A Vrátenie: 1. Všetky objednávky budú vydané do 5 dní po check je potvrdené alipress.com.Dodacia lehota dovolenky bude predĺžená. 2. Dodacia lehota je spravidla od 10 do 60 dní, niekoľko krajín ako je Brazília, Peru, viac ako 120 dní od doručenia času. 3. Naša spoločnosť bude platiť všetky zodpovednosť za všetky objednávky na zlý tovar a problém kvality . 4. Národná cla je zodpovedný výlučne zákazník 5. Prosím, dajte nám podrobnosti adresu, ako je psč, domáci telefón a telefónne číslo. 6. Ak ste ruskej Federácie zákazníkov,uveďte vaše celé meno,inak by ste nemohli dostať tovar . 7. ak chcete kúpiť veľké množstvo výrobku,obráťte sa na nás ,potom sa môžeme vám najlepšiu cenu a prepravné spôsobom .

Gabrielsunny2021-01-29
"The order was canceled because the seller did not send it"
Felipe Rodrigues982021-02-18
"Perfectly sewn, if perfect, the seams are all even. The material is pleasant to the touch. Fast delivery. no foreign smell. Recommend"

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty