Doprava zadarmo Universal Polyester Spandex Svadobné Poťahy pre Svadby, Hostiny, Skladanie Hotel Dekorácie Biela 50pcs/veľa

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: skladacia sedačka, shell gauč, jedáleň nastaviť, opierky hlavy gauč, zlato hodiť, tvaru l kožená sedačka, móda gauč, látkové kreslo gauč, hnedý gauč, kreslá kreslo gauč.

    €137.02
  • Vzor: Obyčajný Farbená
  • Farba: Biela
  • Štýl: Moderné
  • Materiál: Spandex / Polyester
  • Číslo Modelu: Univerzálna Veľkosť
  • Package: No
  • Veľkosť: About 45*45*90cm
  • Použitie: Banketové Stoličky

Univerzálny Polyester Spandex Svadobné Poťahy pre Svadby, Hostiny, Skladanie Hotel Biela Výzdoba

Funkcia:

Tento poťahy s pretiahol sa zmestí väčšina banketové stoličky,tam sú 4 vrecká v spodnej časti poťahy.

Ľahko umývateľný a žehlenie.

Životné prostredie-šetrné výrobky.

Znesiteľné na umývanie a zadarmo vrások.

Elegantné žakárové tkaniny.

Dobrý dotyk pocit.

Široko používaný pre svadbu,paries,oslavy, alebo iné mimoriadne udalosti.

Vysoká kvalita a rozumná cena.

Tento spandex poťahy s pretiahol sa zmestí väčšina banketové stoličky.

Táto stolička kryt byť len univerzálnej veľkosti, aby sa zmestili charis, takže si môžu objednať tento lycra stoličky kryt hneď.

Použite na stoličku Veľkosť:

Stoličky výška môže byť od 89-96 cm

Stoličky sedadlá šírka môže byť od 40-44 cm

Čína sídlo dĺžka môže byť od 40-44 cm

Stolička nohu vysoké Sedadlo môže byť 42-46 cm

Package zahrnuté:

iba stoličky kryt(nie zahŕňajú bezpečnostné rezervy iné).

Druh Poznámka:

Ak u potrebujete iná farba , prosím, kontaktujte nás pred objednávky.vďaka.

Medzinárodná Doprava

Budeme bežne spracovávať objednávky do 24-72 hodín, ale my nemôžeme zaručiť dodacia lehota vzhľadom na rôzne vlastné zákony a medzinárodné mailov.Prosím, aby takmer 4 týždne, doprava dni pre medzinárodné dobierku.Poskytujeme tiež urýchlené služby pre medzinárodné objednávky.A ak potrebujete rýchlu prepravu, kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete získať pomoc.Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti to.

Platobné podmienky

Väčšinou: EMS:5-14days.UPS/DHL/FedEX/TNT:3-7days.Hongkong post /Čína Príspevok:30-45days.

Máme loď na Alixpress adresu LEN.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v Alixpress je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Warranty&Return

1.Kúpiť s dôverou!

2.Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

3.Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia.Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile.Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

4.Prosím repack položky opatrne.Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné.V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná.Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

5.Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho.Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi.Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady.Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila.Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku.Druh Poznámka

1.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2.Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore , nepleťte si ich pre ďalšie poplatky za dopravu.

3.Nenechávajte Negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc.Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaký problém.Snažíme sa odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty