120Psi vysoký tlak bicyklov čerpadlo so stojanom push bicyklov pneumatiky čerpadla horský bicykel nafukovacím motocykel čerpadla cyklistické doplnky

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: lcd opravy nástrojov uv, lcd nokia microsoft, lcd redmi 4x svetlé, led krúžok mirrorless, led krúžok vyplniť svetla, lcd náhradné s20, mini pero spy kamera, led krúžky agel oči, led krúžok stolná lampa.

    €6.49 €8.66
  • Materiál: Hliník
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 6,5 cm

120Psi vysoký tlak bicyklov čerpadlo so stojanom push bicyklov pneumatiky čerpadla horský bicykel nafukovacím motocykel čerpadla cyklistické doplnky

Vlastnosti:

2020 Lepší Bicykel Rám-Montáž Čerpadla: 1. ruky a nohy aktivovaný koleso čerpadla môže byť pripojený na horskom bicykli, rovnako ako bicykel rám-montáž čerpadiel.Tento aktualizovaný riešenie je možné a vhodné na prepravu čerpadla cez kremíka telefón držiak v balení.

Ruky & Nohy Aktivovaný Dizajn: v Porovnaní s normálnou rám-montáž čerpadiel prevádzkuje ruky, ruky & nohy aktivovaný dizajn robí čerpanie oveľa jednoduchšie a rýchlejšie.

Viac Účinné Ako Veľkosť: v Porovnaní s normálnou poschodí čerpadlá, táto mini veľkosti je to jednoduché, ktorý bude vykonávať alebo namontované na bicykli.Čerpanie alebo nafukovanie na bicykli pneumatiky môže byť vykonané v priebehu niekoľkých sekúnd.

Multifunkčné & Kompatibilné Ventily: Inovované navrhnuté ventil je kompatibilný s ventily, ktorý nie je len pre bicykle, ale aj pre elektrické vozidlá.

Dobre navrhnutá Štruktúra a Kompaktný Materiál: hlavný materiál je z hliníkovej zliatiny, odolnejšie a kompaktný ako plastové ty.Štruktúra je dobre vyvinutá a user-friendly, ako je anti-slip base a pedál, vymeniteľné tepelne-odolné trubky.

100% vysoko kvalitných zbrusu nové produkty

Balík Obsahuje:

1 x koleso čerpadla

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty