Požičovňa Čerpadla Horský Bicykel Prenosné Hliníkovej Zliatiny Ručné Čerpadlo Odolný Digitálny Displej LCD Tlaku v Pneumatikách Dial Čerpadla

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: náhrdelník passionflower, náhrdelník pearl bohemia, náhrdelník mama dieťa nohy, náhrdelník oblečenie biela, náhrdelník sova tyrkysová, náhrdelník lístkov textílie, náhrdelník mickey striebro, náhrdelník origami vydra, náhrdelník s príveskom nb602.

    €15.49 €22.78
  • Model: YL202821
  • Materiál: ZLIATINY

vitajte v našom obchode Po vstupe do obchodu, môžete získať kupóny, dúfam, že si môžete vziať svoje obľúbené produkty, prajem vám šťastný nakupovanie.

Poznámky : Milí priatelia, vzhľadom na nedávne epidémie, existuje príliš veľa parciel v poštách v rôznych krajinách.Po balík je prepravovaný normálne, logistika informácie môžu byť nájdené v krátkom čase.Prosím, buďte si istí, že v balíku môžu byť prepravované normálne, ale logistické informácie nemusia byť aktualizované v čase.V špeciálnych obdobia, môže byť zvláštne okolnosti.Ďakujeme za pochopenie.Uvádzame informácie o produkte:

Popis: *1. Materiál: hliníková zliatina *2. Dĺžka: 20 cm *3. Čistá Hmotnosť: 117 g Vlastnosti: *1. MALÁ VEĽKOSŤ & VÝKONNÉ pneumatiky nafukovacím hlavne je vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, ľahký, robustný, anti-korózne a anti-hrdza. *2. 120PSI VYSOKÝ TLAK funguje na cestné bicykle, MTB, guličiek, a ďalšie. *3. LCD ukazovateľ TLAKU pomáha nafúknuť presne a bezpečne, s 4 jednotky byť prepnutý z, PSI, KPA, BAR, a KGF/cm2. *4. UNIVERZÁLNY VENTIL môže byť prevedený medzi Schrader Presta. *5. KOMPLETNÉ PRÍSLUŠENSTVO sú k dispozícii, s jednou loptou ihly, jeden predlžovačka, a držiak pre MTB.POZNÁMKA: produkt sa môže mierne líšiť vo farbe a merania.Balenie Obsahuje: 1 x Koleso Čerpadla 1 x Loptu Ihly 1 x Držiak 1 x Predĺženie Hadice

Vlastnosti: *1. MALÁ VEĽKOSŤ & VÝKONNÉ pneumatiky nafukovacím hlavne je vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, ľahký, robustný, anti-korózne a anti-hrdza. *2. 120PSI VYSOKÝ TLAK funguje na cestné bicykle, MTB, guličiek, a ďalšie. *3. LCD ukazovateľ TLAKU pomáha nafúknuť presne a bezpečne, s 4 jednotky byť prepnutý z, PSI, KPA, BAR, a KGF/cm2. *4. UNIVERZÁLNY VENTIL môže byť prevedený medzi Schrader Presta. *5. KOMPLETNÉ PRÍSLUŠENSTVO sú k dispozícii, s jednou loptou ihly, jeden predlžovačka, a držiak pre MTB.

O spätnú väzbu: Sme udržiavať vysoký štandard excelentnosti 5 hviezd, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Žiadame vás, aby ste nás kontaktovali bezprostredne pred tým, než nás neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty