Fitness Korisť Pásma Nastaviť Odolnosť Kapely Na Zadok, Nohy Svalov Tréning Prispôsobiť Pás, Gumičky Pedál Exerciser Cvičenie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: ceruzka guma, vymazať, na bicykli cvičenie, roztomilý gumy, gumené školy, schwinn, kapela gumy, požičovňa gumy popruh, bicykel schwinn, bicykel gumy popruh.

    €8.45 €12.80
  • Aplikácia: Gumené String Hrudníka Developer
  • Oddelenie Meno: Unisex
  • Funkcia: Komplexné Fitness Cvičenie
  • Číslo Modelu: Jóga Band

Fitness Korisť Pásma Nastaviť Odolnosť Kapely Na Zadok, Nohy Svalov Tréning Prispôsobiť Pás, Gumičky Pedál Exerciser Cvičenie

Odrážky: 1、Široké Uplatnenie: úsek popruh tvary každý bedrového kĺbu a nohy svalov.Ako je jóga pomoc, fitness a krásu, lipidov-zníženie liatie, fyzickú zdatnosť, rehabilitácia vzdelávanie.

2、Odpor Poskytnúť: Dosiahnuť tvarovanie a hip-zdvíhacie účinky poskytnutím odpor na svaly, vrátane bedra svaly ako ectogluteus, gluteus minimus a malé musculi piriformis.

3、Nastaviteľný Pásik: odpor úroveň fitness kapela je 15 lb-35lb.Veľkosť našej pásy sa dá nastaviť v rozmedzí od 73.66 cm 114.30 cm.Vhodné pre všetky waists.Môžete upraviť kapely tak, že sa zmestí váš pás dokonale.

4、Ľahko sa prenáša: môžete cvičiť kedykoľvek a kdekoľvek, doma, v telocvični alebo na cestovanie.

5、Odolné Pásmo: odolnosť trubice spája nastaviteľné opasok noha popruh poskytnúť vám s tvarovanie odolnosť cvičenie!Nemusíte sa báť, že trvalá odolnosť kapely sa náhle rozbiť.

Špecifikácia:

Materiál: Latex trubice

Farba: žltá (10 lb-15 lb) červená (15 lb-20Ib) modrá (25Ib-30Ib) zelená (30Ib-35LB)

Doporučené pre začiatočníkov (10-20 kg).

Balenie Zoznam:

1 * Školenia Odolnosť Kapely

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty