Resistance Elastické Ťahať Laná Exerciser Rower Brucho Odolnosť Kapely Domovskej Telocvični Športovej Prípravy Gumičky Pre Fitness Zariadenia

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: avari fitness rower, textílie cvičenie kapiel, exerciser pásma, kapela odolať, šport top, fitness vybavenie pre chrbtice, telocvičňa domov, led pedál, telocvični oblečenie set, vysoká tréner.

    €3.36 €5.80
  • Oddelenie Meno: Unisex
  • Aplikácia: Pedál Exerciser
  • Dĺžka:
  • Funkcia: Telo
  • Číslo Modelu: YL200605
  • Materiál:

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby.

Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne.

Vlastnosti Produktu: *1.Odolné, Pedál Pevnosť Lana, Anti-slip Rukoväť *2.Pomôže úsek vášho tela a cvičenie vytrvalosť. *3.Ťah lana má dobrú pevnosť vlastnosti, ktoré umožňuje tlačiť svoje telo pre maximálnu flexibilitu *4.EVA anti-slip nohy mat,hrubé rukoväť mäkké a pohodlné.Má silnú odolnosť a vynikajúcu odolnosť, nie ľahko deformovaný. *5.Vnútorná trubica rukoväť je vyrobená z PP materiálu, ktorý je ľahký a odolný.

Poznámka:

1.Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba.Prosím pochopiť.

2.Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Platby:

-Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby:Kreditnú Kartu, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej.

-Všetky platby uskutočnené na www.sunami.sk sú spracované Alipay.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty