Nový model multi detektor úniku plynu S311

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: vnútorný reproduktor, bezdrôtový reproduktor, svf7n65f, bunda kožené ženy, reacher, 10n65, fm, mdf10n65, Stĺpec, bluetooth reproduktor.

    €179.53
  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Popis Produktu

✔ Farebný LCD Displej Nový model multi detektor úniku plynu S311

✔ Kalibrácia snímača-free, Originál Dovezené Senzor

✔ Rýchlu Detekciu Úniku Plynu Bodov

✔ Flexibilné probe s nastaviteľnou citlivosťou, môže byť vybratý.

✔ Alarm nízkeho Napätia a Automatické Vypnutie

✔ Senzor detekcia chýb a alarm

✔ Rýchly predohrev, rýchly čas odozvy

✔ Zvukový Signál Budíka s Odchýlky Frekvencie s Koncentráciou

✔ Alarm hodnotu môžete nastaviť.

Úroveň zabezpečenia Ex ia IIB T3 Gb Pomocou prostredia teplota - 20 ℃ ~ 60 ℃; Vlhkosť: nie viac ako 95%RH(bez kondenzácie) Skladovanie prostredie: teplota - 40 ℃ ~ 70 ℃; Vlhkosť: nie viac ako 95%RH(bez kondenzácie) čas Zahrievania doba Odozvy Displeja mod liquid crystal display Nabitá batéria 3.7 V-1700mAh lítium-iónová batéria pracovný čas >8h (horľavé), 300 hodín (toxické) hmotnosť 380g Rozmery 226mm * 68mm * 45mm Audítorskými štandardmi GB15322-2003 Zobraziť Produkty Našej Spoločnosti Factory Naše Výrobné Dielne

Naša Dielňa Sklad

Náš Sklad prenosný analyzátor plynu detektor úniku plynu Tím

Náš Tím Balenia A Doručenia.

Naše Certifikáty Najlepšie nerezovej detektor úniku plynu

Najlepšie nerezovej ocele krídlovej matice kotviace skrutky pre konštrukcie upevnenia tašky+kartónov+paliet podľa požiadaviek zákazníka s požiadavkou,Najlepšie z nehrdzavejúcej ocele krídlovej matice kotviace skrutky pre konštrukcie upevnenia tašky+kartónov+paliet podľa požiadaviek zákazníka s požiadavkou,

FAQ Q: môžem mať vzorku, aby?argón gas analyzer

Odpoveď:Áno, vítame vzorku, aby na testovanie a kontrolu kvality,a budete musieť zaplatiť vzorky poplatkov a nákladov.

Otázka: Aká je dodacia lehota?

Odpoveď:Vzorka musí 2-5 dní,zvyčajne Sme loď, DHL, UPS, FedEx alebo TNT, masová výroba čas potreby 7 až 15 dní na objednávku.

Otázka: ponúkate záruky pre produkty?

Odpoveď:Áno, poskytujeme jeden rok záruku na produkty.

Otázka: Môžete vyrobiť podľa zákazníkov dizajn?

Odpoveď: Áno,Sme továreň s našou vlastnou R&D tímu.Môžeme prispôsobiť podľa vašej požiadavky o výrobku farba, špeciálne funkcie, balenie, atď.Okrem toho, pre jazykovú verziu, môžeme poskytnúť anglický, ruský, Nemecka, španielska, atď.

1. Produkt Bohatý Naša spoločnosť sa nachádza v Čína je najväčší na veľkoobchodnom trhu.Akýkoľvek produkt, ktorý potrebujete, môže byť zaslané na mňa s produktom obrázkov alebo modelov.Dám si najnižšie ponuky, akonáhle je to možné, a potom dať výrobok na obchod pre vás kúpiť. 2.Zabezpečenie Kvality Všetky výrobky predávané v obchode sú skutočné, prosím, uisťujeme vás, kúpiť!Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás na www.sunami.sk a odpovieme vám najneskôr do 12 hodín! 3.Služba Záruka Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a tiež sa môžete získať 5 bodov spätnú väzbu. 4. Doprava Záruka Balík informácie možno vysledovať späť.Ak ste nedostali balík po 60 dní, môžete nás kontaktovať a my vám vrátime v plnej výške.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty