Smart Vibrácií senzor pre Smart Home System (ZW1205)

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: saab kryt svetlometu, samsung 51 prípade chlapi, modul rám s6 okraj, väzby vianočné tému, mazdaspeed 3 zobrazenie, plyšové pohánka kimi, naruto plášťa 5 dolárov, mickey prípade česť 20, nerezová trubica hrubé.

    €92.70 €97.57
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Nástroj Ruka Časti

Popis Produktu

Úvod

Tento prístroj je príslušenstvo z-Wave systém a umožňujú detekciu otvorené alebo zrazil prístup k vašim casement okno /dvere vo vašej domácnosti.ZW1105 je bezdrôtová, batériou napájaný senzor, jeho dvoch častí snímača telo a bzučiak pripojený.

Technické údaje

*Rozpozná, keď vaše casement dvere/okno otvorené alebo poruchy

*Nízky stav batérie detekcie

*Externé Prepínanie

*LED Indikátor Stavu Batérie Operácia AAA * 2 ks (životnosť batérie 1 rok) Rozsah Min 30 m dohĺad Prevádzková teplota 0~40 ℃ Pracovné Napätie 3V Rozmery(L*W*H) 78*42*16 mm Frekvencia 868.42 MHz/865.2 MHz/869.0 MHz/908.42 MHz/921.42 MHz

Inštalácia

1. Po prvé, pridať ZW1105 na ZE300 radič alebo iné osoby, musí byť v rozmedzí kontrolóra, pretože postup pridať k ZE300 vyžaduje priama komunikácia s regulátorom.

2. Nastavenie regulátora na "Pridať" režime rýchlo stlačením naučte sa prepínať tri krát (tlačidlo je tiež anti-balenie prepínač).

3. Po správnom "Pridať" to ZE300 radič bude signalizovaná ZE300.

4. Pre "Vybratie" zo siete: nastavenie Z-wave interface controller do "Odstrániť" režime, a po jeho pokyn na odstránenie ZW1105 z ovládači.Stlačte naučiť vypnúť ZW1105 na 1 sekundu, aspoň &uvoľnenie, ktoré majú byť vylúčené.

5.Použitie dvojitého EVA alebo skrutky opraviť ZW1105 na Dvere/Okno, dve strany, pls.byť poznámka opravu polohy snímača a magnetu (bodka-k-dot).

6.Re-nastavenie ZW1105: vyberte batériu, dotknite sa seňor telo s magnetom, znova nainštalujte batériu, spúšť ZW1105 jeden čas, a obnovenie budú potvrdené LED dióda.

Balenie A Doprava

Naše Služby

Bezpečnosť a údržba inštrukcie

- Uistite sa, že všetky elektrické pripojenia a pripojenie káblov splnenie príslušných predpisov a sú v súlade s prevádzkových pokynoch.

- Neprepĺňajte elektrické zásuvky ani predlžovacie káble, požiaru alebo úrazu elektrickým prúdom môže byť dôsledkom.

- Obráťte sa na odborníkov v prípade, že máte akékoľvek pochybnosti o režime prevádzky, bezpečnosť alebo pripojenie spotrebičov.

- Udržujte všetky súčasti preč od malých detí je dosiahnuť.

- Neskladujte tejto položky na mokrom, veľmi studené alebo teplé miesta, môžu poškodiť dosky s elektronickými obvodmi.

- Vyhnúť pádom alebo nárazom, môže to spôsobiť poškodenie elektronických dosiek.

- Nikdy nahradiť poškodené napájacie káble sami!V takom prípade, odstrániť ich z netu a vziať zariadenia na workshop.

- Bezdrôtový systém sú rušené bezdrôtové telefóny, mikrovlnné rúry a iných bezdrôtových zariadení počas inštalácie a prevádzky.

Údržba

Zariadenia sú bezúdržbové, takže nikdy ich otvoriť.Záruka sa nevzťahuje pri otvorení spotrebiča.Len čistenie vonkajšej časti zariadenia mäkkou, suchou handričkou alebo kefou.Pred čistenia, odstránenie zariadenia zo všetkých zdrojov napätia.Informácie O Firme

POZNÁMKA

Nepoužívajte žiadne karboxylové čistiace prostriedky alebo benzínu, alkoholu, alebo podobné.Tieto budú útoku na povrch zariadenia.Okrem toho, výpary sú nebezpečné pre vaše zdravie a výbušné.Nepoužívajte žiadne nástroje s ostrými hranami, skrutky ovládače, kovové alebo podobné kefy a štetce na čistenie.

Záruka 1 rok

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty