Originálne ACHI IR-6000 Tmavé Infračervené BGA XBOX Prepracovať Stanice doprava zadarmo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: 853aaa ohrievača, hp mini, ir6500, achi bga, aoyue 968a držiteľ, hx1838, spájkovacia stanica, bga spájkovacia stanica, prepracovať stanice, žehlička na spájkovanie.

    €716.64
  • Výstupná Teplota Vody: ~
  • Výstupný Výkon: 1300W
  • Číslo Modelu: IR-6000
  • Certifikácia: CE
  • Teplotná Stabilita: dobrý
  • Vstup Voltagle: 220V a 110V
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: Aoyue
  • Rozmery: 420mm*470mm*470mm

Na Všetky Naše Vážení Zákazníci:

1. Sľubujeme, že všetky naše výrobky sú z pôvodných výrobcov priamo;

2. My nikdy predať druhej strane produkty v našom obchode;

3. Ponúkame 1-ročná záruka na všetky naše produkty.

100% Originálne ACHI IR-6000 tmavé infračervené BGA XBOX prepracovať stanice

Úvod

BGA prepracovať stanice ACHI IR-6000

ACHI IR6000 BGA Prepracovať Stanice je navrhnutý tak, aby spĺňal zvýšenie everchanging požiadavky dnešných rýchlo BGA Prepracovať prostredia (R).

Produkty sa vzťahujú na zváranie CBGA CCGA CSP QFN MLF PGA, všetky zelené epoxidové typ BGA čip a iné špeciálne diely, ako napríklad kovové tienenie kryt, plastové konektor výmena rôzne a soft PCB.

Stroj je dodávaný spolu s manuálom a video ukážku CD-ROM,informácie, je ľahké pochopiť.Dokonca aj vtedy, ak ste ešte nikdy zapojený v BGA prepracovať , to môže byť rýchlo zvládli technológiu

Nájdete naozaj stroj potrebujete vysokými integrácie Dizajn, menšie workbench, non-zmiešané káble a pohodlné ovládanie –všetky procesu spájkovania ovládané pomocou tlačidla.Stroj celkovú systémovú integráciu Dizajnu, Prepracovať stanice viac integrované workbench oblasti, oblasti obsadenej menšie, Nemal zmiešané a zmätené káblov, použite jednu-tlačidlo na ovládanie, jednoduchosť obsluhy

Výška Hornej kúrenie hlavy môže upraviť otáčaním rukoväte.Top Infračervené kúrenie mohli prepracovať BGA ICs veľké veľkosti až do 70*70 mm.Top& bottom teplota oblastiach tepla nezávisle testovanie teplota, senstive meranie teploty snímač získať presné a okamžité hodnoty teploty čítanie a sledovanie.Na techology z uzavretej slučke, regulácia teploty zaisťuje presné teploty procesu a rovnomernú distribúciu tepla.

Lineárny sprievodca typ Držiak pre BGA Prerába môže byť uzamknutý,upraviť otáčaním rukoväte, Je možné opraviť PCB dosky jednoducho, účinne zabrániť PCB dosky od deformácie.

IR 6000 môže byť pripojený k počítaču so zabudovaným PC RS232 sériový port.To môže byť ovládaný softvérom.je možné nastaviť až 8 stúpa teplota segmenty a 8 konštantná teplota segmenty na ovládanie.To môže uložiť 10 skupín teplotných kriviek v jeden čas

Inovatívny dizajn dostane viac problém infračervené vykurovanie prepracovať stanice kúrenie pomaly a zmätené spôsobené prúdením vzduchu.To môže ľahko vysporiadať s spájky zadarmo spájkovanie.Maximálna teplota až do 400 °C. To môže ľahko vysporiadať s bezolovnaté spájkovacie práce.

Technické Parametre

Technic parameter

Horný ohrev

Tmavé IČ 400W

Veľkosť Platných Žetónoch

≤65mm×65 mm

Spodný ohrev

IR 800W

Veľkosť spodný ohrev

180 mm×180 mm

Horné vykurovacie pozíciu ovládanie

Hore, Dole, Vpravo, Vľavo

PCB pevnej platformy

Posuňte Držiak, Návod

Pomocné Osvetlenie LED

Y

Sila Vzduchu, Chladenie

N

Programovateľné

Y

Mäkké Ovládanie

Y

Moc

≈1300W

Hmotnosť

≈17KG

Napätie

220V a 110V (krajiny s 110V napätie musieť kúpiť napätie, použite túto položku.Kontaktovať nás môžete kúpiť zodpovedajúce napätie transformátora alebo kúpiť vo vašej polohy)

Iný 420mm*470mm*470mm

=================================== Iné Poznámky =========================================

Platby:

* Prijímame ÚSCHOVY a alipay tu.

* Prijímame aj Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, atď.Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak chcete použiť tieto platby.

Doprava:

* Nemáme loď tento produkt Singapur /HK/ Čína Príspevok Air Mail alebo iné lacné a dlhodobé doprava spôsobmi.Pretože sú ťažké sledovať a bude trvať dlhšie.Hlavne, že oni nie sú tak bezpečné.

* Budeme používať FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS pre rýchlu a bezpečnú prepravu.Budeme použiť najvhodnejší jeden pri kúpe produktu.

* Pred odoslaním, budeme pack každý produkt aj pre vás.A prosím skontrolovať zásielku, ktorú ste dostali.

* Ako batérie patria do nebezpečného tovaru,oni nie sú k dispozícii pre leteckej prepravy teraz.Pre predmety zahŕňajú batérie v našej predajni, sme sa nebude dať batérie v balení zásielky.Môžete si kúpiť batérie vo vašej lokalite voľne.Prosím, láskavo poznámka: tento.

* Ak máte osobitné požiadavky na prepravu, dajte nám prosím vedieť vopred.

Záruka:

* Poskytujeme 12 mesiacov Záruka na všetky naše produkty!

* Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami po ich prijatí, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

* Ak je položka je chybné v 1 mesiac na produkt dôvod, pošleme vám nahrádzajú náhradných dielov bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty