PJLSW 60W, Nastaviteľná Teplota Elektrická Spájkovačka Nastaviť Zváranie Spájkovacia Stanica Tepla Ceruzka Repair Tool Kit

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: diy kit spájkovacie stanice, spájkovacie stanice auta oled, pás stanice, 60w, žehlička, spájkovacie stanice kim, spájkovacie stanice kit set, digitálna spájkovacia stanica, spájkovacia stanica, vŕtačka mini, žehlička na spájkovanie.

    €5.98 €9.96
  • Elektrické spájky, Žehlička: Spájkovačka Nastaviť
  • Desoldering Čerpadla: teplo ceruzka
  • Tip a zem impedancia: Menej než 1 Ω
  • Nastaviteľná Teplota: Spájkovačka
  • Tip a zem napätie: Menej ako 5 mV
  • Výstupný Výkon: 60W
  • Vstup Voltagle: 220V/110v
  • Spájkovačka Váži: 128G
  • Výstupná Teplota Vody: 200~450℃
  • Spájkovačka príslušenstvo: elektrické spájky železa súpravy
  • Rozmery: 283*98mm
  • Mini rukoväť: prepracovať stanice
  • repair tool: Zváranie spájkovanie žehlička
  • LED indikátor: Rýchle Nahrievanie
  • Názov Značky: PJLSW
  • Teplotná Stabilita: ±5℃
  • Úroveň Ochrany: A

Funkcie:

1.Teplo Rýchlo: Pomocou vysoko kvalitné keramické kúrenie, teplo rýchlo (2 minút alebo tak).Nastaviteľné teploty s termostatom rozsahu 200~450 Celzia (392~842 Fahrenheita).

2.Jednoduché Použitie: potrebné Žiadne spájkovanie stanice, stačí zapojiť a hrať.Mäkká rukoväť navrhnutá ako maximálne pohodlné môže znížiť sklz. 6pcs zameniteľné tipy z široký sekáč na super-fine pre rôzne projekty.

3.Ľahké Skladovanie: Nástroj puzdra je skôr vhodné ukladať, malé nástroje a ľahko sa prenáša.Položka je skvelé pre elektrické opravy, domov DIY a drevom, projekcia.

4.Energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu: Používajte najnovšiu energeticky úsporné technológie, ultra-vysoká energetická účinnosť rádio.Skutočná spotreba 60W, spájkovačka je cca 16W, energeticky úsporné a ekologické ochranné.

Špecifikácia:

Typ: Spájkovačka nastaviť

Materiál: Zliatiny

Množstvo: 1 sada

Položka Farba: Ako je znázornené

Výkon: 60W

Pracovné Napätie: 220/110V

Nastaviteľné Temp.Rozsah: 200~450 Celzia (392~842 Fahrenheita

Puzdro Veľkosť: 26.5*14*4.3 cm(L*W*H)

Netto Váha: 0.47 kg

Ako spájky:

1. Čisté časti, ktoré majú byť spojené.

2. Čisté spájkovačka tip a "dič" všetky tváre tip s vrstvou spájky.

3. Teplo časti, nie na spájkovanie, aby sa pripojili.

4. Uplatňovať flux-core spájky na vyhrievaný diely, nie spájkovanie tip, teplo a to až do spájky topí a toky voľne.

Upozornenie:

1. Počas používania, môže byť umiestnená na železný stojan alebo si ho rovno na pracovnú plochu (aby sa kovové časti spájkovačka má dobrú ventiláciu a odvod tepla efekt).Prosím, nie zavesiť spájkovanie tipy a miesto tipy dole, keď kúrenie, inak hrozí riziko popálenia rozpustené železo, plastová rukoväť.

2.Prosím, upravte spájkovačka teploty do 450 Celzia na dlhú dobu, cez nadmerné teploty urýchľujú oxidáciu železa, potom to bude ťažké, aby sa spájkovanie

3. Prosím, použite špongiu na čistite po použití, a re-tin zabezpečiť, môže byť ľahko pocínovaného na spájkovanie tip

4. Keď spájkovačka nie je dočasne použiť, spájkovačka teplota by mala byť upravená na 200 stupňoch Celzia, ak nepoužívate spájkovačka dlho, napájanie by mali byť vypnuté.

Balík obsahuje:

Odpoveď : 1*spájkovačka

1*Stojan s sponge

B : 1*spájkovačka

5* tip

C : 1*spájkovačka

5* tip

1*Stojan s sponge

D: 1*Spájkovačka

5*Spájkovanie tipy

1*Spájkovanie bulík (desoldering čerpadla)

1*Spájkovanie trubice (63/37 tin/olovo,1.8% Toku, 1,0 mm Dia, 0.5 oz)

1*Anti-statické kliešte

1*Stojan s sponge

1*Spájkovanie kolofónie

1*Čepele

1*Kožené nástroj vykonávať prípad

1*kefa

1*Drôt striptérka

1*Kliešte

Poznámka: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, sme vždy pripravení pomôcť.

Profesionálne spájkovanie nástroje sú ideálne pre spájkovanie polovodičov, elektroniky, výpočtovej techniky, hodiniek opravy a mnohé iné hobby a remeselné projektov.Táto súprava obsahuje všetky nástroje, ktoré budete používať v zváranie a opravy operácie, ako sú: desoldering spájkovanie cínom, dvakrát hlavu spájkovanie aids, spájkovačka stojan, viaceré tvar náhradné hroty, kolofónia, umenie, nožnice, Kliešte, náhradné tin drôty, odpadu, čistenie kief, atď., všetky úhľadne zabalené, prepravný vak, takže môžete ľahko dostať kdekoľvek kompletnou sadou nástrojov na prácu.

【Teplota nastavenie gombíka] vyzýva pôvodnú teplotu zadarmo výstroj nastavenie gombíka môže splniť vaše teplotné požiadavky v rozmedzí od 200~480 °C, a jednoducho nastaviť pracovná teplota spájkovania železa.Vypínač tiež bola pridaná tak, že môžete vypnúť, keď ju nepotrebujete, vyhnúť energie, odpadu a predlžuje životnosť výrobku.

【Obojstranné pribrala doska] vyzýva vnútri spájkovačka prijíma obojstranné pribrala doska design a práca štátu je viac stabilný. 【Keramické vykurovacie jadro] vyzýva Na spájkovačka prijíma keramické vykurovacie jadro, ktoré má dlhú životnosť, rýchly ohrev do pracovného stavu a malé výkyvy teploty. 【Zliatiny tip] vyzýva železný hrot je vyrobený zo zliatiny materiálu, teplo sa prenáša rýchlo, teplota je jednotné, nie je ľahké držať a čistenie je jednoduché, [gumová rukoväť]

ESD anti-statická technológie rukoväte rukoväť, nie len anti-sklzu, ale aj anti-statické, pohodlné uchopenie, dlhodobé užívanie nie je unavený

【Detaily produktu] vyzýva

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty