(Nidec) Miniatúrne Vonkajší Priemer 14 MM Tri-Štyri Fázy-Wire Striedavé DC Motor Presnosť Vysoká Kvalita

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dc servo motor nidec, motor nidec, nidec motorových vákuum, striedavé dc motor, chladiaci ventilátor nidec, ventilátor nidec, 24v striedavé motora, ga81s2u, nidec dc motor, bk motorových nidec.

    €57.13 €71.41
  • Konštrukcia: Trvalý Magnet
  • Chrániť Funkcia: V nevýbušnom
  • Použitie: Iné
  • Commutation: striedavé
  • Účinnosť: TJ 2
  • Krútiaci moment: Nm
  • Výstupný Výkon: W
  • Číslo Modelu: 854
  • Certifikácia: ce
  • Jednosmerný Prúd(A): A
  • Druh: Micro Motora

Nové originálne Japonské Nedco micro striedavý motor, s vonkajším priemerom iba 14 MM, je tri-štyri fázy-wire DC) striedavý motor.Je to veľmi nádherné spracovanie, a stojí za zmienku, že obal tohto dávku motory je tucet business motorových podnikania.Prvý raz v roku, dôslednosť je len luxus.To je 56 motors v plastový zásobník.Každý plastový zásobník má kryt, ktorý zodpovedá plastové okno, a potom tri plastové okná.Hrubé plastové vrece je uzavretá a zapečatená s hrúbkou plastového vrecka.To sa potom umiestni do peny box.Existujú dva penové políčka v jednej krabici.Pena box na top má penový kryt.Čo je motorových používať pre?Presné miesto, potreba také pokročilé obalov, sme naozaj mať žiadny spôsob, ako vedieť, ale keď som videl, balenie, myslel som, že o kúpu tohto dávku motory.

Existujú dva typy motorov, a a B. motor je 336 a B motor je 360.

Na motorové a B motora by mal byť rovnaký motor, pretože vedenie a vnútorný odpor motora sú rovnaké.Rozdiel je, že fixný držiak je iný, a pribrala kovové časti motora je mierne odlišná.

Tam je správa z testu vo vnútri, ale nerozumieme, len keď videl, že tam je nastavenie krútiaceho momentu jednotky: 0.6 N, ale tento motor nemôže urobiť to, silný krútiaci moment 0,6 N. m, je odhadovaná na 0.6 N. cm.

Krása tejto dávky motorov je, že motora používa flexibilný kábel, ale portu kábel je vlastne zaobchádzať s zlatenie, čo tiež dokazuje, že motory sú drahé.

Tento dávkový motorov je tri-štyri fázy-wire DC) striedavý motor.To nemá disku rady sám.To musí byť riadený striedavý pohon.Najlepšie je mať štyri-wire striedavé disku rady.Ak nie, používame RC model bez štetca.ESC môžete tiež riadiť tento motor.Maximálna rýchlosť na 12V je 18800 ot. / min.Elektroinštalačné metóda je len pripojený k UVW tri riadky a spoločné terminál nie je wired.

Ale nemôžeme riadiť tento motor s ďalšími tromi-wire striedavý motor ovládač.Odhaduje sa, že tento motor má parametre pre vodiča.Pre technický aspekt, sme laik a nemôže poskytovať technickú podporu pre zákazníkov.Prosím kupujúcich.Priatelia potrebujú poznať technológie seba, cítiť, že sa môžu používať skôr, než môžu byť fotografovaný, aby nemohol byť použitý po natáčaní.

Dĺžka motorového kábla 180 MM a hmotnosť je 10 gramov.

Dĺžka kábla B motor je 120 MM a hmotnosť je 11 g.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty