Jar Umelý Kvet Veniec Eukalyptu Garland Ornament Domov Dvere, Okno, Výzdoba, Dekorácie DIY Strana Dodávky

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: dvere veniec, čerstvé eukalyptu garland, zoznam poznámkový blok, dekor veniec, vianočné dvere zavesiť, eucalyptus tlač, kvetinový veniec, jarný veniec, ratanový, interiér ratan.

    €8.74 €11.49
  • Materiál: plastové
  • Tvar: KOLO
  • Názov Značky: waasoscon
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Odrážky:

1、Vysoko kvalitné Materiály: Použitie camellia kvetín, viniča krúžok base, zelené listy eukalyptu, veľmi realistické.Garland dekorácie s umelým camellia a listy eukalyptu vytvoriť romantickú atmosféru pre svojho domu.

2、Vhodnú Veľkosť: chytiť oči návštevníkov, vynikajúca dvere veniec o 15.74 palcový veľké veľkosti dizajn, svetlé farby.Realistické eukalyptové stromy zavesiť na dvere, vaši priatelia a návštevníci cítiť dych jari.

3、Veľmi Realisticky: ručne vyrobený umelý veniec je veľmi realistický, list linka je jasne viditeľné, a jemné biele kvety camellia sú rôznych tvarov, okolo viniča, ako keby boli len vybral.

4、Žiadnu Údržbu: umelé eukalyptu veniec nevyžaduje žiadne čistenie či údržbu.Tento veniec má ochranu proti UV žiareniu, zabraňuje vyblednutiu, a bude dobre vyzerať v najbližších rokoch.

5、Viacnásobné Použitie: falošný kvetinové vence sú vhodné pre zavesenie nad vchodové dvere alebo na stene obývacej izby, a tiež veľmi vhodné pre zdobenie svadby, stolíky, reštaurácie, sviatky, atď.Nezáleží na tom, kde zavesiť ho, môže to priniesť vám dych jari a aby ste uvoľnený a šťastný celý deň.Je to aj Deň matiek veniec pre matku, na Jar a v Lete Veniec je dobrý darček.

Funkcie:

1. Tento zelený veniec obsahuje listy eukalyptu a biele camellia, kvety sú v plnom kvete, jednoduchý a elegantný, obklopený žiarivé farby a živé a prirodzené tvary, prirodzený domov atmosféru throughaout rok.

2. Tento dekoratívny veniec môže byť použitý v interiéri a exteriéri, čo je multifunkčné dekoratívny doplnok.Zavesiť nad krbom a umiestniť ho na vchodové dvere alebo stene obývacej izby.Tento veniec vám prinesie príjemnú atmosféru počas celého roka.

Špecifikácie:

Názov: Eukalyptu Camellia Veniec

Materiál: hodváb kvet a plastov

Remeslo: ručné

Veľkosť: cca 40 cm/ 15.7 palec

Balenie Zoznam:

1 x Umelé Eukalyptu Veniec

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty