Baby Plienky Candy Organizátor, Skladacia Cítil Skladovanie Taška Prenosná Zľahka dropshipping

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: flamingo stick, jednorazové plastové omáčkou poháre a veko, box mlieko, flamingo peny, box list, chlieb pohár, kontajner kečup, pizza box balenie, 5d diamond maľovanie na jar, posteľ list zips.

    €4.95 €5.62
  • Materiál: Textílie
  • Vzor: Trojrozmerný Typ
  • Použitie: Drobnosti
  • produkt: Candy Box Príslušenstvo

Popis Výrobku:

1. Naše veľké dieťa v materskej skladovanie tote je postavený s kvalitných cítil textílie, mäkké hrany a najvyšší štandard by ste očakávali, vrátane vymeniteľné organizovanie vložky tak, že môžete mať všetky diapering essentials (plienky, utierky, odevy, pleťové vody, hračky, podbradníky, onesies, zmena podložky, atď.) usporiadané na jednom mieste.

2. Funkcie neutrálne šedá trend farby s trvanlivé a odolné proti vode-hnedá PU kožené rukoväť, ktorá je veľmi pohodlné a ideálne pre dospelých niesť akúkoľvek dieťa diapering essentials pre chlapcov a dievčatá.

3. Ľahko uložiť všetky vaše prsia čerpadla a prsia diely čerpadla, použitie ako auto organizátor alebo miesto posteli, aby sa veci jednoduchšie nájsť počas tých neskoré nočné kŕmenie.

4. MULTI-ÚČEL ORGANIZÁTOR PRE prebaľovací STÔL & AUTOMOBILOVEJ dopravy - Tieto diapering caddies pridať skvelé štýlov pre váš zmena stánok, stôl, alebo kdekoľvek vo vašej rodine miestnosti.Do kapsičky sú prenosné dosť možno vykonať kdekoľvek v dome alebo na aute počas cesty cesty.

5.Vymeniteľné vložky môže byť ľahko prijať a použiť ju ako veľký tote na ukladanie tovaru, ako sú prsia čerpadla, kúpanie produkty, deky, detské oblečenie, a mnoho ďalších

Funkcia:

Veľkosť: 33 x 22 x 18 cm

Farba: Sivá

Materiál:Polyester Cítil,Umývateľný

Package zahrnuté:

1 x Skladovanie Taška

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty