Bezdrôtové Ovládanie 12V autobatérie Prepínač Odpojte Latching Relé Elektromagnetické Auto Power Terminálu + Diaľkové Ovládanie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: batérie prepínač zadarmo, batéria stud, autobatérie terminál, elektronické, 50 amp prepínač, batéria relé, batérie terminál drôt, batérie prepínač, ženské koncové spínače, mínus koncový spínač, kinetická prepínač.

    €22.80 €32.12
  • Názov Značky: herorider
  • Položka Priemer: 0inch
  • Položka Výška: 5.5inch
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Položka Dĺžka: 14inch
  • Druh Materiálu: Medi
  • Názov Modelu: Auto Batérie Prepínač
  • Položka Druh: batérie prepínač
  • Položka Šírka: 13.2inch
  • Rok: 2019
  • Položka Hmotnosť: 800kg
  • Špeciálne Funkcie: elektromagnetické relé latching

Teplé Tipy:

1.Prosím, pripravte batérie kábel Ako kábel z auta je iný.Nepošleme batérie drôtu v parcely .prosím pochopiť.

2.Tento prepínač podporu ručné ovládanie.Ak vzdialenej je stratený, ani moc nie je , môžete stlačiť tlačidlo , potom batérie pripojenie

3.Diaľkovým ovládaním môžete ovládať 50m

Špecifikácia:

Spínacie Napätie:12V

Druh Materiálu: Meď

Špeciálne Funkcie:diaľkové ovládanie batérie prepínač

S diaľkovým:Áno

funkcia: diaľkové ovládanie ručné

Parametre:

Menovitý Prúd: 100A

Menovité Napätie: DC 12V

Pracovné Napätie: DC 10-15V

Životnosť Použitie: Ako 100 000 Krát

Diaľkový Prijímač V Pohotovostnom Prúd: 0.0085 A

Balenie Obsahuje:

1 x Elektromagnetické Auto Batérie Prepínač

Prepínanie spotreba energie: 0.008 zosilňovačov, v pohotovostnom režime, veľmi úspory energie, spotreby energie môže byť zanedbávaná, keď hlavné napájanie je pod napätím, spotreba energie je 0,8 zosilňovačov, 9.6 w, čo je ekvivalentné spotrebe energie z 1 zapnite signál.Pri vystupovaní z auta, mala by byť rozbité.Zapnite hlavný vypínač, tak auto má tiež anti-theft funkciou.Indikátor na ovládači je konštantná.Môžete pochopiť, či pracovný stav diaľkového ovládania spínača je normálne.Nemáte musieť zvážiť spotrebu energie.Novú batériu môžu byť umiestnené na jeden mesiac a môže tiež byť vyhodený normálne.

Poznámka:

1. Po inštalácii, diaľkové ovládanie elektromagnetického spínača bude zvýšiť spotrebu energie batérie.Pri opustení vozidla, diaľkové ovládanie, by mali byť použité na vypnutie celková dodávka elektriny v čase, aby sa zabránilo batéria vyčerpáva v dôsledku nadmernej spotreby energie a nebude možné spustiť.

2, pretože to je rezanie, vypnete napájanie celého auta, to spôsobí, alarm, auto, počítač a iné výpadky prúdu nemôže fungovať.

3. Počas normálnej jazdy, neodpájajte elektromagnetického spínača, aby sa zabránilo zvýšeniu generátor napätia a poškodeniu automobilov, elektrických zariadení.

4.Tento prístroj je určený len pre batériu on / off, to sa nedá spustiť vášho motora

5.Prosím, nereže vypnite, keď váš motor pracuje

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.sunami.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.sunami.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás.Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom.Vďaka!

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty