Skladovacie Regály Živice Fľaša Vína Stojan, Tvorivé Víno Stojan na Jednu Fľašu Stolový Držiak pre Domova Články Displej

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: držiak na víno, polica na víno, vývrtka prívesok, morská víla víno, stojan na víno, kuchár držiak na víno, horák spp, kreatívne víno stojan, stojan na víno, stojan na fľaše vína.

    €21.92 €31.31
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Živica Fľaša Vína Stojan Tvorivé Víno Stojan na Jednu Fľašu Stolový Držiak pre Domova Články Displej

Materiál❥ víno držiak na fľašu je vyrobené z ekologicky priateľské živice, ručne vyrobené v poriadku, anti-korózne a farba nebude slabnúť.

Dizajn❥ Európskej jedinečné a inovatívne stojan na víno dizajn je vhodný pre všetky druhy domáce dekorácie štýly.Krásne a živé, expresívne.

Praktickosť❥ To nie je len o veľkých umeleckých remesiel pre domáce dekorácie, ale aj praktický držiak na fľašu vína.To môže zobraziť vaše obľúbené víno bez pádu.

Darček❥ je To najviac kreatívny darček pre vášho otca, manžel, priateľ, kolega.Je vhodný aj pre narodeniny, svadby, deň otcov a iné významné sviatky.

Príležitosti❥ Na fľaša červeného vína stojan je vhodný pre všetky scény, bar, reštaurácia, kancelárie, klubovne, kuchyňa, jedálenský stôl, party, atď.

Veľkosť; dĺžka 23 cm široký 10 cm vysoké 25 cm

Package;

1 ks box

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty