Materiál Automatické kŕmenie stroj vákuové feeder auto loader y313

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: automatické kŕmidlá psov, feeder ryby, čipky s vták, vták ostriež, vták dopravy, automatický podávač zvieratá, automatické rybník kŕmidlá, vták papagáj hračka, klietka sukne, agapornis automatické kŕmidlá.

    €384.15 €426.83
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Položka špecifiká Popis Produktu Popis: To vyvoláva plastové granule do vstrekovacích stroj s ľahkosťou.Je ľahko ovládateľný a jeho filtračný systém je možné používať na dlhú dobu.Nezávislý filtračné zariadenie uľahčuje odstránenie prachu a hluku, zníženie zariadenia pre tichú prevádzku.Stroje sú dostupné v dopravnej kapacity rozsahy 300Kg/hod.Vákuové Auto-Nakladač, našiel veľký počet používateľov, prisahajú kvalitatívne parametre tohto produktu.Funkcie: 1. Mikroprocesor naprogramované prevádzky. 2. Upozornenie pre nedostatok materiálu. 3. Prijaté vysokorýchlostné motor, malý objem withstrong sací výkon, vhodné pre rôzne typy nových materiálov. 4. Inštalované s zberači prachu na uloženie demontáž mainframe pre čistenie. 5. Diaľkové ovládanie, jednoduché nastavenie a kontrola Parametrov: Napájanie:220v (pre 110v systém,môžete si pripraviť 110 až 220 napätia prevodník) Motor Typ Uhlíková kefa Špecifikácia 1kw/1.3 hp Dopravu kapacita(kg/h) 300 Nakladanie vzdialenosť(m) 3.5 Statického tlaku vetra(mm/H2O) 1300 objem Nádrže(L) 7.5 Dopravu trubice vnútorné dim Φ38 Špecifikácia pripojenej hadice Φ38 x 3,5 1pcs Rozmery(cm) 34×34×59 Čistá hmotnosť(kg) 15

Nemáme v úmysle zablokovať akýkoľvek kupujúci, ak nie je možné kúpiť priamo, alebo si nemyslím, že prepravné náklady nie je reasonal na vás, prosím, láskavo kontaktujte nás prostredníctvom správy alebo e-mailu.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty