6PCS Kukurica Omietky Odstránenie Starostlivosť o Nohy Lekárske Omietky Zdravotnej Starostlivosti Nohy Bolesť Striedajúci Patch

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: miniatúrne santa claus, drop oko, eiffelova nálepky, spoločné patch, omietky, kamagra100, hyundai sant fe, vianočné ozdoby živice, medic omietky, eyedrop.

    €0.57 €0.81
  • Veľkosť Balenia: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
  • Položka Druh: Masáže & Relax
  • Hmotnosť Balenia: 0.02kg (0.04lb.)
  • Druh: Nohy Patch
  • Typ Jednotky: veľa (6 ks/lot)
  • Číslo Modelu: Iné

Dvadsať dva tisíc dve sto tridsať dva

uitable pre osoby, ktorí majú bradavice na telo, nohy corns, ručné corns, mozole.

Hlavné zložky:

kyselina salicylová, fenol,Java Brucea,že hľuzy z stemona,borneol

Použitie:

1. Pred použitím tohto lieku, strmé nohy s teplou vodou na desať minút,potom suché nohy, stick lekárov na vaše postihnutej oblasti.

2. Po 24 hodinách, ak máte pocit, bolesť na nohu, zbaviť medicíny, a stále si strmé nohy s teplou vodou na desať minút, alebo po sprchou, použite ostrý nôž alebo nožnice( musí byť čistý a indisfected) na odstránenie biele zmäkčiť vrstva na vaše nohy.

3. Po odstránení biela zmäkčiť vrstva na nohy, ak máte pocit, že príliš veľa bolesti, prestaňte liek na 2 dni alebo 3 dni, potom použite novú bradavice odstrániť náplasť na to.

4. Opakujte tento metódou.

Veľkosť: 6 ks/ box, odporúčame kúpiť 2 boxy v prípade, že ste ešte potrebovať, niektorí ľudia don\ \ 't liečiť aj po použití jednej krabici

Nežiaduce účinky: môže mať nejaké vzrušenie a poleptanie pokožky

Skladovanie: uchovávajte ho pod tesnenie v chladnom a suchom mieste

Upozornenie: nie je chuť, to je len pre vonkajšie použitie, pls uchovávajte ju mimo dosahu childeren, a deti by sa mali používať v rámci dozoru dospelej osoby.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty