35MM Univerzálny Vysávač Príslušenstvo Koberec Podlahy Tryska Pre Rowenta Haier Vysávač Hlavu Nástroj

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: kefa čistič, vysávač, 32mm vákuum, kefa tryska, 35mm vákuum, čistič tryska, 35mm kefa, 35 mm štetec pre vysávač, tryska na vysávač, kefa na univerzálny vysávač, 35mm vysávač.

    €7.35
  • Druh: Vysávač Časti
  • Názov Značky: Parmis
  • Pôvod: TR(Pôvodu)

O Poradí; môžete Si vybrať Model 1,2,3,4,5,6 a 7 je uvedené na obrázku a objednať.Každý model má cenu.Po vykonaní výberu, cena sa bude zobrazovať.Môžete sa pozrieť na fotky sme podiel v detaile nižšie.Informácie o produkte a Obrázky, rozmery výrobkov sú napísané pod obrázky.Môžete mať jasné informácie o rozmery podľa obrázka nižšie.

Nastaviteľné Absorpčné Hlavu - Vhodné pre použitie na tvrdé podlahy a koberce.Osobitne navrhnuté pre maximálne odstránenie prachu výkon. - Jej veľké plochy (90mmx270mm) zvyšuje prach a nečistoty absorbovaný výkon. - Vhodné pre vysávače s priemery potrubia z 27mm na 38mm * vďaka svojej nastaviteľné hlavu, to môže byť povedal, aby bol kompatibilný s takmer všetkými vysávačov na trhu k dispozícii, rúra sa vkladá do hlavičky a obrátil sa do úzkych.Vďaka uzavretý mechanizmus, hlava sa bude plne pochopiť rúry. - Vďaka tlačidlo na absorpcie, kefy môže byť upravená pre tvrdé podlahy a koberce.

0.35 GR DĹŽKA = 27 ŠÍRKA = 9 HEIGHT = 7

Plastové Založené Albatros Absorpčné Hlava - Vysoko kvalitné produkty, vhodné pre určený vysávač model. - Poskytuje vysoký prenikavý výkon so širokým sacie kanály. - Vďaka svojej pedál môže byť používaný so kefa na tvrdé podlahy a bez kefa na koberce. - Pohybuje sa ľahko, na každom povrchu vďaka kolesami pod ním.

0.30 GR DĹŽKA = 26 ŠÍRKA = 8 HEIGHT = 6

Sova Absorpciu Hlavu - Vhodné pre určený vysávač model. - Parkovacie polohy pazúr pomôže opraviť absorpčné hlavu na váš počítač. - Poskytuje vysoký prenikavý výkon so širokým sacie kanály. - Vďaka svojej pedál môže byť používaný so kefa na tvrdé podlahy a bez kefa na koberce. - Pohybuje sa ľahko, na každom povrchu vďaka kolesami pod ním.

0.35 GR DĹŽKA = 26 ŠÍRKA = 10 VÝŠKA = 7

Kovové Založené Absorpčné Hlava - Vysoko kvalitné produkty, vhodné pre určený vysávač model. - Kovové Založené Poskytuje vysoký prenikavý výkon so širokým sacie kanály. - Vďaka svojej pedál môže byť používaný so kefa na tvrdé podlahy a bez kefa na koberce. - Pohybuje sa ľahko, na každom povrchu vďaka kolesami pod ním.

0.31 GR DĹŽKA = 26 ŠÍRKA = 8 HEIGHT = 6

Turbo Kefa Absorpčné Hlavu - S jej turbo kefa, vyvoláva prachu bitie vaše koberce. - Poskytuje dokonalé čistenie na oboch pevných podláh a kobercov. - To nie je ľahko poškodený, je dlhotrvajúca. - To sa dá ľahko namontovať a používať. - Pohybuje sa rýchlo, ľahko zhromažďuje všetky látok.Poznámka: Niektoré modely sú kompatibilné s značky a modelu uvedené v hlava vďaka adaptéru.

0.61 GR DĹŽKA = 27 WIDTH = 11, VÝŠKA = 7

Kvalitné Sova Absorpčné Kapota - To je IMPORT PRODUKT vhodný pre určený vysávač model. - Parkovacie polohy pazúr pomôže opraviť absorpčné hlavu na váš počítač. - Poskytuje vysoký prenikavý výkon so širokým sacie kanály. - Vďaka svojej pedál môže byť používaný so kefa na tvrdé podlahy a bez kefa na koberce. - Pohybuje sa ľahko, na každom povrchu vďaka kolesami pod ním.

0.41 GR DĹŽKA = 27 ŠÍRKA = 10 VÝŠKA = 7

Hawk Absorpčné Hlavu - S dĺžkou 30 cm, poskytuje širšie čistenie skúsenosti. - Vyrába sa s vysokou technológiou. - To nie je ľahko poškodený, je odolné. - Pohybuje sa rýchlo, ľahko zhromažďuje všetky látok.

0.17 GR DĹŽKA = 30 ŠÍRKA = 5 HEIGHT = 7

Veci venovať pozornosť; * Ak ste skontrolovať model na štítku pod vysávač a miesto vašej objednávky, nebudete mať žiadne problémy. * Ak si nie ste istí, či produkt, ktorý si chcete kúpiť, je vhodný pre váš vysávač, alebo nie, budete informovaní o informácie o kompatibilite ak nám pošlete model informácie na etikete v časti vysávača. * Naše výrobky sú balené takým spôsobom, že nebudú poškodené a poslal s faktúrou. * Uvedené značky a názvy modelov sú napísané uviesť značiek a modelov s ktorého výrobky sú kompatibilné.Nie je obchodné partnerstvo s uvedených značiek.

Kompatibilné Značky Model Zoznam

Rowenta Aquarain Plus

Rowenta Artec 2

Rowenta Šikanovať

Rowenta Kompaktný Výkon Cyclonic

Rowenta Vodné Bomby X

Rowenta Hygieny Plus

Rowenta Manea

Rowenta Quadron 4x4

Rowenta Dážď Sily 2600

Rowenta RB 115

Rowenta RB 155

Rowenta RB 175 Nuvo

Rowenta RB 50

Rowenta RB 500

Rowenta RB 510

Rowenta RB 52

Rowenta RB 520

Rowenta RB 57

Rowenta RB 60

Rowenta RB 70

Rowenta 700 RB

Rowenta RB 720

Rowenta RB 800

Rowenta RB 820

Rowenta RB 99

Rowenta RD 200

Rowenta RD 215

Rowenta RD 400

Rowenta RO 1621 Spaceo

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty