Hlboké Flash Kábel pre Xiao Modely telefónov Otvoriť Port 9008 Typ-C Adaptér pre batérie BL Zámky Inžinierstva Kábel pre PROCESOR Qualcomm

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: stencil qualcomm, tactrix, nabíjačka oppo 2 port, flash flash, openport, veľká led bleskom, ramienka 8 adaptér, bga qualcomm, hlboké flash, edl xiao.

    €1.94 €2.37
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Číslo Modelu: Hlboké Flash Kábel pre Xiao Mobilný Telefón

Popis:

Pre Proso inžinierske siete, Štetec, čiara hĺbka, podporuje všetky proso BL zámok pre Qualcomm mobilného telefónu!Nútený do 9008 režim, hĺbka Štetcom!

Funkcie:

1. Všetko pre Xiao telefóny s batériou BL zámok sú podporované pre Qualcomm CPU procesory.

2. Rozšírené 9008 režim, hlboké štetcom, môžu obísť BL zamky, vyriešiť všetky druhy problémov, ako kradol, uvoľnenie, odblokovanie účtu zablokovať.

3. V systéme softvér, neschopnosť kefa stroj, tak dlho, ako cez inžinierstva riadku, do 9008 režime, môže byť opravené, v opačnom prípade odporúčame nahradiť slovo knižnice riešenie.

4. Ako sa udržať údaje odomknutý: telefón sa musí zadať REC mode na odomknutie údajov.Ak telefón nedokáže zadajte REC mode, nie je tam žiadny spôsob, ako používať inžinierstva linky.

5. Môžete ignorovať existenciu BL zámok, priamo na mobilný telefón hlboké štetcom.

Ako používať:

* Prvý spôsob: telefón bol vypnutý, vložte projektu linka, súčasne podržte inžinierstva riadok prepnúť tlačidlo napájania a mobilné telefóny a trvá 5 sekúnd, počítač sa "ding dong" device manager nájdete port 9008. Vzhľad 9008 port znamená, že ste úspešne vstúpil do hlbokej kefa režime, a potom môžete vyriešiť všetky druhy problémov pomocou xiao štetec raz!

* V rámci druhý spôsob: mobilný telefón vypnutý, objemová redukcia plus tlačidlo napájania ak chcete zadať fastboot mode, a potom stlačte vypínač napájania vypnite, keď je mobilný telefón obrazovky, dlhý riadok podľa hĺbky flash tlačidlo na päť sekúnd, potom uvoľnite strane, tohto času správca zariadení vnútri môže rozpoznať do prístavu 9008, 9008 port hovorí, že bol úspešne do hĺbky, režim blesku, a potom použite obnoviť proso flash nástroj vzplanutia, vybrať dobrý materiál, niektoré flash, opäť je ok.Jeden čas sa môže vyriešiť všetky druhy problémov!Telefón je v čiernom celý čas, čo je normálny jav, nebojte sa.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Materiál: ABS

Farba: Biela + Červená

Kompatibilný Model: Všetky pre Xiao telefóny s batériou BL zámok a pre PROCESOR Qualcomm

Poznámky:

1.Prosím, aby 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2.Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu.Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.kit1: 2 x Typ-C Adaptér kit2: 1 x Štetec, Čiara s 1 x Typ-c Adaptér

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty