9pcs Kožené autosedačky Vzťahuje sa Hodí 5 Sedačky autosedačky Vankúš S Pevnými Bedrových Podporuje Auto Interiérové Doplnky

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: bedrovej sídlo podporu, bedrovej, bedrovej pad, späť auta podporu, späť stoličky podporu, auto bedrovej support, auto bedrových, auto bedrovej support, auto bedrových vankúš, späť vankúš podporu.

    €85.28 €131.20
  • Platné Sezóny: Štyri Ročné Obdobia
  • Špeciálne Funkcie: Základné Funkcie
  • Položka Dĺžka: 135cm
  • Nastaviť Kus: 9
  • Položka Hmotnosť: 1.18kg
  • Typ :
  • Položka Výška: 50cm
  • Druh Materiálu :
  • Mfg Poradové Číslo: Auto Interiérové Doplnky
  • Druh Materiálu: PU
  • Názov Značky: zatooto
  • Položka Druh: Prestieranie & Podporuje
  • Položka Šírka: 65cm

Informácie O Produkte :

Názov produktu : 9pcs Kožené autosedačky Vzťahuje sa Hodí 5 Sedačky autosedačky Vankúš S Pevnými Bedrových Podporuje Auto Interiérové Doplnky

Druh materiálu : PU Koža

Farba : čierna, červená, béžová, káva, orange

Veľkosť : fit univerzálny

Funkcia Produktu :

1. Materiál je pu kože, je veľmi odolný, jeho koža je mäkká a veľmi priateľské k pokožke.

2. Šitie dizajn, vyzerá viac módne a krásna.

3. Zápas pevne bedrových podporuje, pohodlnejšie a nebude shift.

3. Na zadnej strane predného sedadla s úložný vak dizajn, môžete umiestniť položky vo vašom každodennom živote, je to pohodlné.

4. Auto kryt sedadla môže chrániť pôvodné sídlo , a staré sídlo vyzerať ako nové.

Poznámka : Pred tým, než ju kúpite , pls.potvrďte vaše auto veľkosť , veľkosť chyba je 2-6typ je ok .

Produkty Zahŕňajú 9pcs : 2 x Predné Sedadlo Zahŕňa 3 x Zadné Operadlo Sedadla Zahŕňa 3 x Zadné Lavice Vankúše 1 x Hlavu Spp

O Zásielke :

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená .Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine .Prepravné náklady neobsahuje žiadne dôležité dane.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní withour tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby , neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom negativefeedback.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

O Priznaní:

Môžete sa vrátiť predmety v 15days od prijatia, ak ste nie sú spokojní s tým , vrátime vám keď sme sa položky.Avšak , je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď theyare vrátený , bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške .Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky .Než sa vrátiť položky , prosím, kontaktujte ma po prvé .

Farba Nesúlad

Rozdiel vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor , osvetlenie , pozadie, atď.Pleasekindly to pochopiť .

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty