2 ks Vidlica na Mäso,Hydiny, Pečené Vidličky,Pečené Kuracie Vidličky s protišmykový Grip,Turecko, Vidlice,na BBQ & Vďakyvzdania Klady

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: bbq kefa, barbecu gril, vankúš turecko, barbecu, bbq nástroj, na deň vďakyvzdania turecko, dievča vďakyvzdania, gril nerez, vankúš vďakyvzdania, gril nastavenie.

    €9.43 €13.47
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Vysoká kvalita materiál: mäso vidlica telo je vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele.Rukoväť je vyrobená z fenolových živíc, non-sklzu a tepelne odolný až do 400° F. pozastavenie krúžok dizajn môže uložiť viac priestoru visí v kuchyni po použití.Vidličky a pazúry môžu sa umývať v umývačke riadu.

Silný, plynulý a stabilný: nerezová oceľ pečící prináša výzvu otočením celého turecka z pečící na rezanie palube!Silný, super dlhý, nie je ľahké zlomiť, leštenej nerezovej ocele 4 poukázal tip, môžete bezpečne dopravy turecko, mäso, pečené mäso, bez pošmyknutia.Naše výťahy sú silné a dostatočne vysoká, aby sa prispôsobila najväčšej vtákov alebo mäso nožnice.

Všestranný: je tiež kuchyňa, krájanie istant.Tento grilované kuracie vidlica umožňuje jednoducho pomocou krájanie pomoc, aby bezpečne opraviť potravín.Štyri široké rozšírené pazúry príručka používateľa plátok nôž dokonale zakaždým, takže je veľmi vhodný pre každého, kto s citlivosti problémy.To má nohy v tvare návrh na zvýšenie stability a zlepšenie bezpečnosti užívateľa pri rezaní.

Profesionálne nástroje: Ak máte radi grilovanie a máte nejaké nástroje, ktoré potrebujete vedieť o grilovanie, budete milovať tento turbo vidlice.Perfektne nakrájané mäso, bez hle a vedúci nôž a vidlička, ľahko výťah, rukoväť, sekanie, vytiahnuť, strih a vykonávať.

Kvalita urance: keď budete variť a piecť v kuchyni.Naše mäso vidlica je vaša najlepšia voľba!.Dúfame, že s cieľom poskytovať lepšiu kuchyňa produkty pre každého.

farba: čierna + strieborná

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

veľkosť: 24.5x10cm

Obsah Balenia:

2 x GRIL vidlica

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty