2 ks/pack Umývanie Hrniec Pan Domov Kuchynský Drez Visí 2 Stranný Domáce Misky Čistenie Nástrojov Jedlo Kefa, Dlhá Rukoväť Zhustne

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: údaje dnd sprievodca, jason derulo audio, jason moore filmy, legíny chameleon, obrázok yoh asakura, údaje dr ganesha, údaje 130 ľudí, java 50 tachometra, údaje dumbledore.

    €4.02 €4.52
  • Druh: Iné
  • Použitie: Pan
  • Materiál: PP
  • Štýl: Ruky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: HOUSEEN

Funkcie:

2 OBOJSTRANNÁ KEFA: top štetiny sú ideálne pre čistenie úzkych, ťažko rohu oblasti, zatiaľ čo väčšie spodnej štetiny sú vhodné pre ťažké drhnutie v kuchyni.

CELKOVÝ DIZAJN: all-plastové konštrukcie prichádza s tvrdými štetinami brániť štiepi a udržiavať ich tvar.Ergonomická protišmyková rukoväť je ľahké uchopenie aj pri mokrej a mydlovej ruky.Prichádza s zavesenie krúžok pre jednoduché uskladnenie.

SILNÝ ČISTIACI VÝKON: Ideálne pre čistenie hrnce, panvice, riad a viac, vyrobená z vysoko-kvalitného PET vlákna štetiny ľahko drhnúť preč jedla, škvrny a nečistoty.Bezpečné pre použitie na non stick povrchy.

MATERIÁL A VEĽKOSŤ: Kefa je materiál PP, tento štetec je jednoduché a ľahko použiteľné.Veľkosť je približne 27 x 6typ/10.6 x 2,4 palca

VIACÚČELOVÝ: Dual štetiny pre viaceré čistenie úlohy, Nie len pre pokrmy, Riad, Hrnce a Panvice, Skillet, môže byť tiež použitý na čistenie umývadiel, vane, dlažba, koberce a ďalšie.

Špecifikácia

Materiál: PP

Farba: Zelená, ružová

Rozmery(d x Š): Cca 27 x 6typ/10.6 x 2,4 palca

Priemer hlavice: O 6typ/2,4 palca

Štetina dĺžka: Približne 2 cm/0,79"

Package zahrnuté:

2 ks x Misky kefa

Upozornenie:

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby 0.5-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty