3ks Screen Protector Pre Huawei P30 Lite Tvrdeného Skla Pre Huawei P30 Bezpečnostné Sklo Pre Huawei P30 Lite Displej chrániť Film

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: Huawei P30 Pro, huwawei p30, huawei p30, predhrejte, sklo huawei lite p30, huawei p40 lite telefón, hwawei p30 lite, pad huawei p smart z, huawei p30pro, fólie huawei p30.

    €1.74 €3.47
  • Kompatibilný Telefón Značky: Huawei
  • Druh: Predné Film
  • Edge-to-edge Pokrytie: Áno
  • Kompatibilný Model Huawei: P30 Lite
  • Použitie: mobilný telefón
  • Názov Značky: MissMango

3ks Screen Protector Pre Huawei P30 Lite Tvrdeného Skla Pre Huawei P30 Bezpečnostné Sklo Pre Huawei P30 Lite Obrazovke ochranu skla Film Upozornenie: Ak objednávku 2 ks, alebo viac , môžete získať 3% zľavu zľava !

Drahý priateľ,Oznámenie tejto montážou môžete objednať : O Produktoch : Keď dostanete tovar, ak výrobky, drvené alebo nie uspokojiť s ňou, prosím neotvárajte sporu , Prosím, Kontaktujte NÁS , Budeme slove otázku vám čo najskôr.O Poštovného : 1.Normálne prepravu čas potrebovať 25 až 60 dní Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nedostávajú tovar ,Prosím neotvárajte sporu , Prosím, Kontaktujte nás !budeme rozšíriť dátum doručenia Pre vás .Popis produktu: Tento Tvrdeného Skla screen protector je nutnosťou pre každého, kto je náchylný na neustále klesá ich telefón.Raz vybavené chráni váš displej Telefónu z scuffs, škrabance, trhliny a vody.Funkcie: - 9H Tvrdosť Super Ťažké, aj ostré predmety, ako napríklad nože a tlačidlá sa poškriabaniu tvrdeného skla film. - Oleophobic Povlak Zabraňuje odtlačky a iné nečistoty.Uľahčuje čistenie. - Trasenie Dôkaz Ak je zlomená , malé kúsky sú držané v rámci filmu.Nie sú ostré, takže je oveľa bezpečnejšie používať ako iné výrobky zo skla. - Perfektné Priľnutie Vyrobené s chemicky ošetrené, transparentné, tvrdené sklo s silikónového lepidla ho drží na mieste. - Vnímavý Dotyk Ak je nimi vozidlo vybavené telefóny dotykový displej citlivosť, ostanú nedotknuté. - Transparentnosť Nemá vplyv na obrazovke akýmkoľvek spôsobom po aplikácii, dáva celej dotykovej citlivosti a viditeľnosť.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty