Svadobné prospech a reklamných predmetov,--"Niečo Modré" Zrkadlo Kompaktný Elegantný Organza Puzdro svadobné sprcha strany prospech 100ks/veľa

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: kompaktný zrkadlo svadbu, modrá svadobný podväzok, bling podväzkový, modrý podväzok, zrkadlo svadbu, ja obuvi nálepky, kompaktný zrkadlo vrecku, požičať, som to ja tiež, diamond večerné šaty.

    €145.32
  • Číslo Modelu: WW
  • Počet Pc: 1pc
  • Materiál: Sklo
  • Vzor: ŽIADNE
  • Príležitosti: Valentína

vitajte navštívte náš obchod: Možno nájdete niečo, čo sa vám páči na spoločenské alebo svadobné a dostanete najlepšiu cenu

Svadobné prospech a reklamných predmetov,--"Niečo Modré" Zrkadlo Kompaktný Elegantný Organza Puzdro svadobné sprcha strany prospech 100ks/veľa

Každé zrkadlo je zastrčený do biela organza taška s bielou-satin šnúrkou

a zodpovedajúce "Pre Vás" tag.

Veľkosť: 6,4 cm v priemere

Ak táto položka má inú farbu alebo dizajn a nechcete zanechať správu, ktorú si želáte , budeme dodanie náhodne.

PS: Dovozného cla, daní a poplatkov, ako sú kupujúceho, zodpovednosť a nie sú zahrnuté v položke cenu .Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad pred kúpou zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú.

[Poznámka] :Skôr než si objednáte, vážení, pls láskavo skontrolujte, či sa vaša adresa je vzdialené oblasti, ak Vzdialenej Oblasti , je potrebné pridať USA$30 na vzdialenej oblasti poplatky za doručenie, vďaka vopred!!!

foto:

O platby:

1. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

2. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

O zásielke:

1.Expedície je usporiadané do 10-12 dní od objednávky a platba sa vykonáva(Okrem Dovolenky)

2.Ponúkame doprava zadarmo na všetky produkty pre väčšinu krajín prostredníctvom vzduchu mail (Čína Príspevok Air Mail )

3.EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT a iné prepravné spôsob, ako sa všetky sú k dispozícii, kontaktujte nás slobodne získať ponuka pre nákladné.

4. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.A tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov.

5.Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody,zdržania, alebo iný problém vzrušuje prepravné služby.

6.Pls kontaktujte nás, ak nechcete dostávať vášho tovaru nad nad 5 týždňov,budeme tento problém vyriešiť vo veľmi krátkom čase.

Záruka a ručenie:

1. Produkty sú plne otestovať pred dodaním.Zaručujeme, že tovar sa uspokojivej kvality.

O Spätnej Väzby:

1.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

3.Ak máte nejaké návrhy, pls kontaktujte nás.Ďakujeme, váš podporuje sú hybnou silou nášho rastu!

Ďakujeme vám za váš čas,prajeme vám pekný deň!

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty