Halloween Krvavé Zombie Obrus Strana Navrhne Tvorivé Horor Miesto Rozloženie Prop Dekorácie

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: obrus stola veľkonočné, vyšívané veľkonočný obrus, veľkonočný obrus bielizeň, zelený obrus veľkonočné, obrúsok obrus veľkonočné, králik riad veľkonočné, plastový obrus veľkonočné, operenie veľkonočné dekorácie, veľkonočné obrusy 3d, jednorazové obrus veľkonočné.

    €5.10 €7.85
  • Vzor: ŽIADNE
  • Type1: Krvavé Obrus
  • Príležitosti: Veľká noc
  • Materiál: Gáza
  • Type3: Kreatívne Horor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Type2: Dekorácie
  • Číslo Modelu: 1.52x2.13 m

Halloween Krvavé Zombie Obrus Strana Navrhne Tvorivé Horor Miesto Rozloženie Prop Dekorácie

OPULAR VEĽKOSŤ: Navrhnutý s 1.52x2.13m veľkosť, strašidelné obrus je vhodný pre väčšinu tabuľky.Ozdobíme iné Halloween dekorácie, ako sú krvavé zbraň bannery, pavúky, lebky, atď.To sa budete cítiť ako afamily s zábavu a večere .

IDEÁLNY PRE HOROROVÝ MOTÍV STRANY: handprint krvi obrus je ideálne pre Halloween, zombie, karneval, walking dead, a blázinca party dekorácie dodávky.

ĽAHKÝ A PRENOSNÝ: vyzdobiť stôl doma alebo sa do krvi tabuľka kryt pre vonkajšie piknik party!Je ľahký, veľmi ľahko nosiť ako súčasť vaše zásoby na dvore pobyt v prírode, OPEKANIE večere, príležitostné oslavy v záhrade a vonkajšie strany.

UDRŽAŤ VÁŠ STÔL ČISTÝ: v Tejto tabuľke kryt je ideálny obrus pre pridanie viac farieb na Halloween party.To nie je len dodáva perfektný dotyk na váš tému party, ale tiež vám pomôže vyčistiť ľahko!

Šetrné k ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU MATERIÁL: Halloween party obrus je vyrobený z gázy, ktorý je odolný a šetrné k životnému prostrediu.tento materiál sa domnieva, mäkké a pohodlné a ľahko sa čistí.sušené a kryt na obchod, rovnako ako iné oblečenie.

špecifikácia

Materiál: gáza

Farba: Zobrazí Ako Obrázok

Veľkosť: 1.52x2.13 m (Wxl)

Balenie obsahuje: 1x Halloween zombie krvi handprint obrus

Môžete zavesiť na stenu ako fotografia v pozadí.

Skvelé pre Halloween udalosti, strašidelné zábava a iné hrôzy-tematické príležitostiach.

Pár s Halloween svetlá a iné strašidelné rekvizity, ako krvavé handprints, taniere, hrnčeky, obrúsky, aby sa tento rok na Halloween dekor senzačný jeden!

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty