Vianočné Dekorácie Santa Fľaša Vína Kryt, Taška Na Vianočný Večierok Tabuľka Dekor

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: fľaša na jar vianoce, v blízkosti vianočné fľašu, vianočné cukrovinky fľašu, vianočný stromček, vedierko, svetlá fľaše vianoce, uzáver fľaše vianoce, drop fľaša vianoce, vianočné bábiky fľaše, vianočné fľaša dekor, obrázok fľaša vianoce.

    €1.35 €1.49
  • Typ Produktu: Darčekové Tašky & Držiteľov
  • Materiál: non-tkané tkaniny
  • Súbor Typ: Áno
  • Názov Značky: faroot

Popis výrobku: Stav:100% nový a vysoko kvalitný Špeciálny dizajn a jedinečnú štruktúru, obľúbené položky Typ:Fľaša Vína Kryt Materiál:Tkanina Veľkosť:Ako obrázok zobraziť Farba:Červená+Biela Size48X5.5 cm/9X5cm Weight25g/Ks To je ideálny doplnok, tiež dobrý darček pre vašich priateľov vám bude krásne na obrázok.Vhodné pre všetky sezóny.Vysoká kvalita v EÚ a USA, štandard kvality rozhovor : 1 palec = 2.54 cm alebo 1 cm = 0.393 palcový POZNÁMKA: produkt na obrázku možno väčšie ako skutočné jeden,Prosím, skontrolujte si veľkosť, ako ponuky !!!

1.Prijímame PayPal len.

2.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor PayPal.

3.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky.

4.Budeme loď vašej eBay alebo Paypal adresu.Prosím, uistite sa, že váš eBay a Paypal adresa je správny, ako budete platiť.

1.Budeme loď vašej eBay alebo Paypal adresu.Prosím, uistite sa, že váš eBay a Paypal adresa je správny, ako budete platiť.

2.Tovar bude odoslaný v rámci 1-3 pracovný deň, keď sme prijali platbu.

3.Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov;

4.Medzinárodné kupujúci vezmite prosím na vedomie:

a.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sa kupujúci zodpovednosť.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa znížilo riziko vlastné povinnosti.

b.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty