10pcs/veľa Okuliare na Nos Podložky Silikónové Lepidlo Nos Podložky Non-slip Biela Tenká Nosepads na Okuliare dioptrické Okuliare Okuliare Príslušenstvo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: nos podložky kremíka, silikónové klip nos podložky, sklo nos podložky, kreatívne nosepads, nos podložky, nos podložky nástroj, lupa " nos podložky, absorbovať nos podložky, silikónové nohy podložky lepidlo, oakley nosepads.

    €0.42 €0.69
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Šírka(mm): 19*8*1mm
  • Tvar\vzor: Oválne
  • Materiál: Silikónové
  • Dĺžka(mm): 19*8*1mm

Toto je sada 10 kusov nos podložky.Tieto nos podložky sú vhodné pre dioptrické okuliare, slnečné okuliare, okuliare, atď., môže zápas so všetkými druhmi plechu optické zárubne, plastové rámy, atď.

Nos podložky môžete nielen zvýšiť výšku, takže okuliare fit viac, ale tiež zabrániť sklzu, ktorá vám nové okuliare nosia skúsenosti.

Funkcie

- Farba: Biela.Transparentné

- Materiál: Silikón.

- Veľkosť: 19*8*1mm

- Nos podložky sú samolepiace pre jednoduché použitie a dlhovekosť, len kôra a držať ich na okuliare, a môžete ich použiť vo vrstvách, ak si myslíte, že je to príliš tenké.

- Okuliare nos podložky nie sú opakovane použiteľné, a ovplyvnené vodnej pary a teploty, musia byť nahradené pravidelne.

- Nos podložky môžete nielen zvýšiť výšku, takže okuliare fit viac, ale tiež zabrániť sklzu, ktorá vám nové okuliare nosia skúsenosti.

- Tieto nos podložky sú vhodné pre dioptrické okuliare, slnečné okuliare, okuliare, atď., môže zápas so všetkými druhmi plechu optické zárubne, plastové rámy, atď.

1 x sada 10pcs Okuliare Nos Podložky

Vavan 1352020-10-30
"All OK. Thanks"
Manbloodz42020-10-30
"All OK. Thanks"

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty