SWT508-JE2 hrubú čiaru Typ Počítača Drôt Rezanie Stripping Peeling Stroj pre kábel, kliešte a peelingu z 0.2 to10mm2

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: kábel rez stroj, swt508, meď recyklácia, kábel drôt pre solárny panel, čerpadlo kliešte stroj, kábel pásy, krimpovacie stroj, automatické drôt, kliešte stroj, malé drôt, kliešte stroj, čepeľ v.

    €851.34 €935.53
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Názov Značky: VENJOYIT
  • Číslo Modelu: SWT508-JE2

SWT508-JE2 hrubú čiaru Typ Počítača Drôt Rezanie Stripping Peeling Stroj pre kábel, kliešte a peelingu z 0.2 to10mm2

Parametre:

Typ výrobku: SWT508-JE2 (BV sub-thresd, 6 štvorcových hrubú čiaru)

Napájanie: AC 110/220V / 50/60Hz

Výkon: 500(W)

Displej: v anglickom a Čínskom LCD displej rozhranie

Rezná dĺžka :1-100000MM

Vyzliekol dĺžka: závit 0-80, konci riadku 0-80mm

Rezanie Tolerancia: (± 0.0001× L) mm.

Stredne stripping rezu: 16 Oddelenie stripping

Rezanie riadok jadra prierez: 0.2-10MM2

Katéter maximálny priemer: ¢ 13

Vhodné stripping Drôtu: PVC / Teflón / silikónové kábla / drôtu sklenené vlákna,

Čepeľ Materiál: dovezené rýchloreznej ocele

Ohýbanie rýchlosť (L=100 MM ks/ h): 4000-7000pcs / h

Drive mode: štyri-pohon kolesa

Vlastnosti: Mechanické a elektrické.Mikropočítačový integrované automatické počítač stripping stroj je druh úvod z Japonska, Taiwanu a iné moderné technológie, plne automatické CNC zariadenia.používa: Široko používané v elektronických priemysel, pre automobilový a motocyklový priemysel, elektrické zariadenia, motory, svietidlá, hračky a iné typy spracovanie drôtu.Vhodné stripping drôt PVC / Teflón / silikónové drôt / sklenené vlákna, a tak ďalej.výhodou: Tento produkt používa LCD displej dialóg režime, s krásny vzhľad, jednoduchá obsluha, údržba, stabilný výkon, rýchlosť, vysoká presnosť a iné hlavné funkcie.Kábel dĺžka môže byť oslobodený upravovať, peeling rôzne hrúbky drôty, káble,oplášťované kábel, napájací kábel a púzdro v šmyku funkcie podľa požiadaviek zákazníka.

Naše zásady spoločnosti:

1. Všetky naše položky v našom obchode má Jeden Rok Záruka od nás.Akékoľvek problémy s kvalitou v normálnej počas záručnej doby, ponúkame bezplatnú opravu.Kupujúci by mali platiť vrátiť nákladov a naša spoločnosť bude platiť re-náklady na dopravu.

2. Tovar vám bude dodávaný do 2-5 pracovných dní DHL, FedEx, UPS, EMS a ďalších spôsob dopravy zvolíte ASAP.Budeme vyberať najlepšie a najvhodnejšie prepravné spoločnosti.Zvyčajne to trvá 7-12 dni, aby sa dospelo väčšine krajín.Oznámi sa vám sledovacie číslo raz, aby dodávaný.

3. Medzinárodné kupujúci sú zodpovední za všetky colné poplatky a clá, dane pre miestne samosprávy.Kontaktujte prosím váš miestny alebo colný úrad, s ďalšie otázky týkajúce sa tejto otázky.Sme nie je zodpovedná za akékoľvek clá alebo iné poplatky požadované, alebo sa vyžaduje podľa krajín určenia.

3. Akceptujeme 30 dní vrátiť politike.Ak sa chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás prosím do 30 dní prvý a uistite sa, že balík je un-otvorené.Kupujúci má platiť na cestách a späť dodacie a vlastné poplatok z každej krajiny.Raz sme dostali na produkt a kontrolované, vynaložíme vrátenie peňazí za časť do 24 hodín.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty