Samovoľne sa zahrievajúce Magnet Zápästie Podpora Štipka Strane Chránič Zápästia Stráže Muži Ženy Zime Udržať v Teple Úľavu od Bolesti Ruky Kapela Spo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: bolesti svalov, rukavice grip, vlastná maska proti prachu, auto tepelný štít, závlačky zápästie, veľké ruky band, muži zápästie, puzdro, náramok pre mužov, rovnátka na zuby, drevené zápästie mohli vytrhnúť.

    €2.42 €3.19
  • Materiál: Kompozitné materiály,magnet
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Platné Ľudí: Dospelý
  • Číslo Modelu: Nové

Samovoľne sa zahrievajúce Magnet Zápästie Podpora Štipka Strane Zápästia Podporuje Chránič Stráže Muži Ženy Zime Udržať v Teple Úľavu od Bolesti Ruky Kapela Športové Náramok

1 Vyrobený z vysoko kvalitnej elastickej tkaniny, teplé handričkou, a magnet kameň, mäkké a priedušné.

2 S palcom jamku na pevnej polohe, pútko na zápästie s nylon spona, tesnosť môže byť zadarmo upraviť sami, bezpečné a pohodlné na nosenie.

3 Môže efektívne zlepšenie krvného obehu, podporovať metabolizmus a vymazať meridiánov, posilniť imunitu.Pomáha zmierniť bolesť a opuch.

4 S dual thermoelectric a piezoelektrického efektu.S tromi magnetické kus kameňa vo vnútri, pomáhajú udržať teplo a úľave od bolesti.

5 Ideálny pre rehabilitáciu počas liečby, cvičenie a fitness.Vzťahuje sa na spoluprácu, riadenie, vykonávanie, jazda na bicykli a tak pre mužov a ženy.

Materiál:Kompozitných materiálov,magnet

Veľkosť:36x7.5 cm/14.17x2.95"

Farba:Čierna

Pohlavie:Muži,ženy,unisex

Funkcie:Priedušná,nastaviteľné,ľahké,pohodlné

Funkcie:Chrániť vaše ruky, zápästia, zabraňujú artritíde a zmierniť

White S L2021-01-19
"Perfecto"

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty