Dropshipping 1X Ženy Tiara Saténová Stuha Čela Vlasy Kapely Lano Scrunchie Cope, Držiak na Vlasy Braider Styling Príslušenstvo Nástroje

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: korunu st, hnedé koruna, headdress kráľovná, roztomilý pearl, mansati tiara, vintage barokové svadobný tiara koruna, barokový headdress, liatinový vešiak, korunu regal, zlato drahokamu tiara.

    €0.82
  • Položka Druh: Braider
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Z215
  • Materiál: Saténová Stuha
  • Veľkosť: 1pcs

Vlastnosti: 100% ZBRUSU NOVÝ Vysoko Kvalitný tovar Oblek Pre Zber, Dar, Príležitostné použitie.Materiál: Satén Páska Dĺžka:Cca.35 cm Množstvo:1pc Balenie: taška funkcie opp 1 palec = 2.54 cm alebo 1 cm = 0.393 palec

DOPRAVA

1. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.sunami.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.Nie sme zodpovední za nedoručila adresu.Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu.Vezmite prosím na Vedomie a označiť vaše telefónne číslo na platby, a to vám pomôže vaše produkt, aby sa dostali bezpečne a rýchlo.

2.Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane.

3.Všetky položky sú dodávané priamo z Číny a vyrobený v Číne Post Obyčajný Malý balík Plus alebo na Špeciálnej dráhe-YW .Môžete očakávať, že dostane položky v rámci 15-45 pracovné dni, ktorá závisí od polohy a rôzne colné odbavenie, ako aj faktorov iných ako Poštové Služby na ovládanie.Po 45 pracovných dní , ak nie ste ešte dostali to, prosím, kontaktujte nás.Ak kupujúci chcem dostať na položku viac a rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás pre ďalšie expedičný poplatok.

PLATBY

1.Akceptujeme Alipay.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť vykonaná v 7days dražby čas konca,inak, náš systém bude označte položky bez nároku na odmenu.Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako je možné, ak majú nejaký problém.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty