Multi-funkčné Spa Chudnutie Masáže Kefkou Silikónové Hlavy Masáž vlasovej Pokožky Umývanie Špirála Šampón sprchovým Kútom, Štetec

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: veľké detaily kefa, kefa šampón, umývanie hlavy, skalp kremíka, kanec vlasy podrobne kefa, detanling vlasov kefa, kefa na vlasy šampón, olúpať vlasov kefa, detail vlasov kefa, špirála umývanie.

    €3.14 €3.56
  • Materiál: ABS+silikónové
  • Položka Druh: Špirála
  • Veľkosť: As the detail show
  • Číslo Modelu: Masér Kefa

Multi-funkčné Spa Chudnutie Masáže Kefkou Silikónové Hlavy Masáž vlasovej Pokožky Umývanie Špirála Šampón sprchovým Kútom, Štetec

Odrážky: 1、Nový Upgrade Vlasy, vlasovú Pokožku, Masér: sušič na masér priložený štetec hlavu, spoznať svoje rôzne potreby .S dobrou elasticitou , je vhodný pre všetky typy vlasov, vrátane husté, hrubé, hrubo alebo kučeravé vlasy .

2、Super Mäkké Silikónové Šampón Štetec: Vyrobené špičkovou kvalitou potravín silikónu & ABS, pracuje jemne a prirodzene, dosť na použitie pre každého, bez ohľadu na deti, alebo dospelých .

3、Dobré pre Zdravie: Skalp masér je pomôcť stimulovať pokožku , posilňuje korienky vlasov a vyživujú vlasy hriadele , pomáha podporiť prirodzený rast vlasov.Pravidelné masírovanie pokožky hlavy je podporovať krvný obeh pre denné zdravotnej starostlivosti s pohodlné a relaxačný pocit.

4、Rozsiahle Aplikácie: Nepremokavé a bezpečné pokožku hlavy masér môžu byť použité na Mokrej a suchej pokožky hlavy, pričom v sprche alebo po sprche.To môže byť tiež použitý na masáž zvieratá vlasy .Je hlboko čistí vlasy korene, dislodges nečistoty, baktérie a iné zvyšky vo vlasoch.

5、Prenosné a Flexibilné: Ultra ľahký pokožku hlavy masér je ľahko vykonávať pri cestovaní .Príručka pokožku hlavy masér je viac flexibilné ovládanie a pochopiť intenzity masáže.To by bol krásny darček k narodeninám pre svojho milovaného ty!

Parameter:

Materiál: ABS+silikónové

Veľkosť : Cca. 89*89*80mm

Platné scéna: telesná krása, zdravie masáž

Zoznam Produktov:

Masáž kefou*1

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty