Sexy Lady Priehľadnej Čipky Hore Pobytu Do Stehna Vysokej zápcham Sieťované Pančuchy Pantyhose 2016 móde nový štýl

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: black pantyhose, pop-up, horúce pantyhose, plussize stehna podväzkový, bunda nepremokavá žena, priesvitnú blúzku, vlajka somálsko, sieťované tričko, priemyselné sieťovina, pobyt pančuchy s silikónový.

    €1.19 €1.49
  • Pohlavie: ŽENY
  • Nemravný Obrázok: No
  • Materiál: Polyester
  • Položka Druh: Podväzkové pásy
  • Názov Značky: hirigin
  • So Sexuálnym Podtextom: No

100% Zbrusu NewSexy a Módny Štýl Pančuchy

Vysoká Kvalita

Materiál:80% Polyester a 20% Spandex

Pančuchy Veľkosť:jedna veľkosť, 8CM Čipky Hore, Okolo 50 cm Dlhé-S-veľkosť L, nie pre vysoké Dámy.

Super Sexy , Super Očarujúce

Fatory Cena,Vysoká Kvalita , ak potrebujete veľkú objednávku, prosím, neváhajte a objednajte sa na to kúpiť teraz priamo, díky moc

(1) Naše prepravné ceny zahŕňajú náklady na prepravu, manipuláciu, balenie a súvisiace náklady na pracovné sily.

(2) nie Sme zodpovední za nedoručila adresu.Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar z dôvodu nesprávnej adresy dodáva kupujúcemu.Akékoľvek non-prijaté položky spôsobené neplatná adresa registrovaná na PayPal nie sú v našej vrátenie peňazí alebo výmenu politiky.

(3) Položky sú všeobecne dodávaný s 1 pracovný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.)

(4) Objednávky z hong kong /Čína budú odoslané prostredníctvom Hong Kong post Normálne Air Mail.Zásielky, zvyčajne trvá 5-15 pracovných dní (sobota a nedeľa & sviatok vylúčené), ak potrebujete položku naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre detail, pred nákupom. 5%-10% z položiek dorazí v 15+ dňoch podľa destinácií, colné odbavenie alebo štátnych Sviatkov.ect

(5) Budeme reship položku alebo vrátenie peňazí v prípade, ak položka nie je dorazí do 30 dní. (Brazília a Rusko 30+ pracovných dní)

Návrat je prijatá do 30 dní po kupujúceho prijatie položky. (S výnimkou contrived damagement alebo misusage).100% peniaze späť Zaručená!

Všetky výrobok sa bude testovať v 100% pred dodaním.Ak je položka prebehol spracovaním poštovné,má Kupujúci do 30 dní od dátumu doručenia pre

výmena za novú.Všetky prepravné poplatky za vrátený tovar zaplatí kupujúci,Prosím, kontaktujte nás pre spiatočnú adresu

Sme zanechali pozitívnu spätnú väzbu pre vás po obdržaní platby.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, pozitívna spätná väzba a 5 Skóre DSR je vysoko cenený.

Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo 1 bod, 2 bod nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory na Paypal a Ebay, prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojí vaše potreby.

V prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás cez "Položiť predávajúcemu otázku" ,Sme sa snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.Nechajte 1-2 pracovných dní pre nás respons

inkfrog terapeak

inkFrog Analytics

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty