Bezšvové tapety Jednoduché biele geometrické kolo mramor, tv joj, nástenné maľby

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: blu biele tapety, panel mramoru tapety, kabinet mramoru tapety, biela doodle tapety, maroon mramoru tapety, bielizeň mramoru tapety, peach mramoru tapety, gree biele tapety, mramor krystal tapety, box mramoru tapety.

    €6.08 €11.05
  • Štýl: Moderné
  • Názov Značky: DINGJI
  • Vzor: Geometrický Vzor
  • Povrchová Úprava: TLAČENÉ
  • Použitie: Domácnosť
  • Funkcia: Anti-static
  • Textilné Tapety Materiál: Hrnú
  • Druh: Textilné Tapety
  • Materiál: Drevených vlákien tapety
  • Poplatok Jednotky: Usd/Roll

Oznámenie:

Prosím, obráťte sa na predajcu, pre iné veľkosti.

FAQ: Kupujúcich, aby sa na odchod.Č veľkosť informácií.Čo robiť?Budeme čakať na kupujúceho na 24 hodín a potom odoslať zodpovedajúci predvolené 12 pevnej veľkosti

Čo je bezproblémové tapety?

Riadnym wallpaper je zvyčajne po jednom na stenu, takže tam bude medzery medzi dvoma tapety, ktoré ovplyvňuje celkovú krásu tapety.Konštrukcia je veľmi problematické.Po dlhom čase používania, medzera medzi dvoma tapety bude stočený.

Bezproblémové wallpaper je celistvý, bez rezania, takže nemá žiadne medzery, č curling a stavebné kroky sú veľmi jednoduché.Bezproblémové tapeta je vyrobená z mäkkého materiálu pre uchytenie na stenu viac, a výmena nový wallpaper neskôr nebude poškodiť steny.

Rozdiel medzi bezšvíkové tapetu a bežných tapety stavebné kroky

Veľkosť porovnanie graf

Na obrázku nižšie je porovnanie šiestich štandardných veľkostí.Prosím potvrď, veľkosť potrebujete pred nákupom.Ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte, prosím, predajcu.

Vezmite prosím na vedomie,:

1. Nie je lepidlo vo vnútri obalu, budete musieť kúpiť lepidlo samostatne (všeobecné tapety lepidlo môže byť). 2. Budeme rozdeliť nástenná maľba do niekoľkých častí, z dôvodu veľkosti obmedzenie logistiku, ale garantujeme, že výrobok dostanete je kompletný.Ďakujeme za pochopenie. 3. Nie sme zodpovední za ciel. 4. Ruský kupujúci priateľ, potrebujem vaše celé meno; Brazílsky kupujúci priateľ, potrebujem vaše číslo DPH.ďakujem vám veľmi pekne!

Produkt displej

Inštalácie produktu

Vyššie uvedený obrázok vysvetľuje:

1. Pripravte si potrebné nástroje: lepidlo, štetcom, valčekom, stierkou, pravítko, nôž, uterák/huba 2. Vyčistite steny, aby sa zabezpečilo, že steny sú čisté a čisté.Čisté lepidlo na stenách prvý. 3. Kontrola veľkosti tapety a zápas šablóny 4. Podľa šírka tapetu, zvislá čiara je na stene. 5. Štetec, lepidlo na zadnej strane každej tapety panel a označiť objednávku na to. 6. Držať ho na stenu, odrežte prebytok s nožom a používať uterák na čistenie vysypaný lepidlo. 7. Pri prilepovaní druhý panel, starostlivo zápas tapetu šablóny.Na strednej kryt, použite pravítko a nôž na odrezanie prebytočnej a odpojte ich. 8. Použite nôž na zníženie nadmernej okolo rukoväť. 9. Pomocou špachtle, aby sa byt tapetu.Potom použite uterák alebo hubky čistiť úniku. (Zavrieť dvere a okná, aby uchovávajte ho v suchu.)

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty