100ks/Veľa Strany Tašky Pre Deti Narodeniny Dekorácie, Darčekové Tašky Plastové Svadobné Party Darčekové tašky Vrecká na Balenie Tortu Nové

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: note8 obrazovky samsung, model volvo s60 cast, spongebob teplé ponožky, super tenký muž topánky, spongebob star plyšové, model x tesla hmotnosť, sissy mravnosť slave, nee mesiac fotografie, stres prípade česť 7x.

    €37.53 €44.16
  • Číslo Modelu: DZ232
  • Materiál: plastové
  • Počet Pc: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Príležitosti: Deň matiek
  • Vzor: List
  • Názov Značky: AAA Veľký

Popis 100% Zbrusu Nový & Vysoká Kvalita Materiál: Plast Funkcie: svadby, párty, dovolenky, domáce dekorácie, mlieko, čaj balenie et Pre plastové vrecko, 100 ks za veľa, nemôžem mix farby a veľkosti.Pôvodné strojové balenie každé balenie bude mať 1-2 ks chyba.

Spätná väzba

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Pozitívne (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité pre nás, prosím, že dvakrát pred zanechajte nám spätnú väzbu.

2.Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), pripomienky alebo vykonať podrobné hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.Všetko má riešenie, cestu, dúfame, že budeme mať ďalšiu spoluprácu, takže nemáme dúfam, že to bude vplyvom priateľstvo medzi vami a nami.

Platby

1.Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak neviete, pozrite si naše bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia bepleted do 3 dní.

Zásielky

1.Pripraviť dodacia lehota

Z dôvodu sme sa vysporiadať s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne zabezpečíme prepravy do 3-7 dní, prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti sa vám.

OZNÁMENIE

1 .Prosím, uistite sa, že vaše údaje (Meno kontaktnej osoby, telefón, adresa, psč a pod.).Kedysi to poslal, to sa nedá zmeniť.Prosím pochopte!

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty