Zakrivené Hrany Plné Pokrytie, Mäkký Čierny Ochranný Film Kryt Pre Fitbit Naopak 3 Hodinky Versa3 Screen Protector Stráže (Nie Sklo)

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: g20 hodinky, zakrivené sklo film, stmievateľné sklo film, kapela fitbit naopak 2, inteligentné elektrické film auto sklo, kapela fitbit naopak, fitbit zmysel, relij gps, coque sklo film, kompatibilné smart hodinky xiao.

    €1.66 €2.16
  • Číslo Modelu: Mäkké Film
  • Veľkosť: 5X5X2cm
  • Package: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: smart hodinky

Zakrivené Hrany Plné Pokrytie, Mäkký Čierny Ochranný Film Kryt Pre Fitbit Naopak 3 Hodinky Versa3 Screen Protector Stráže (Nie Sklo)

Funkcie: 1. Kompatibilné Zariadenia: 3D full-screen protector je vhodný len pre Fitbit Zmysel, pre Fitbit Naopak 3 Smartwatch.

2. Plnú Ochranu: screen protector smart hodinky sú navrhnuté tak, aby poskytovali všestrannú ochranu pre váš Zmysel sledovať proti kvapky, škrabance a ryhy.

3. Vysoká Kvalita: obrazovka ochranná fólia je vyrobená z vysoko kvalitného pružného materiálu.A to predstavuje premium plavidlá kombinovať vysoká citlivosť citlivosť, self-healing odolnosť a non-žltnutie optické transparentnosť do mäkký a tvrdý film.

4. Žiadne Bubliny: lepidlo na mäkký chránič obrazovky funguje dobre, a nie je tam žiadne bubliny po tom, ako sa používa.Po inštalácii, je to nosenie a praktické.

5. Jednoduchá Inštalácia: screen protector prichádza s nástrojom a pokyny.To vám môže pomôcť vyhnúť sa vzduchové bubliny počas procesu inštalácie.Tento nástroj môžete použiť na ľahko vytlačiť vzduch.

Špecifikácie:

Materiál: PC

Farba: čierna

Vhodné pre: Fitbit Zmysel, pre Naopak 3

Balenie Zoznam:

3*PC Mäkké Film

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty