Hot Predaj Lupa " Rám, Číre Okuliare Full Rim Retro Okuliare Rx môcť

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: rám muž, BETSION, john lennon, sklo čítať, lupa " kolo, rám skla mužov, krátkozrakosť, rám skla, abl, lupa " rám ženy.

    €8.09 €12.45
  • Názov Značky: BETSION
  • Materiál Rámu: plastové
  • Pohlavie: Unisex
  • Vzor Typ: Zviera
  • Číslo Modelu: 99998
  • Položka Druh: Okuliare Príslušenstvo
  • Okuliare Príslušenstvo: RÁMY

Objektív Šírka:49 mm/1.93 palcový Most:21 mm/0.83 palcový Chrámu:140mm/5.51 palca Rám Veľkosť:142mm/5.60 palcový Objektív Vertikálne:46 mm/1.81 palcový dizajnér štýl rám má módne trendy vzhľad.Nikdy nemôžete ísť zle s týmto klasický vzhľad.

Bright Black

Matné Čierne

Transparentné

Modrá

Zelená

Ružová

Čaj

Leopard Vyrobený z vysoko kvalitného kovu a plastu, je veľmi robustný Módne zbraní poskytuje hladké a pohodlie sú vhodné pre mužov aj ženy Prichádza s odnímateľné plastové demo objektívu môžete mať rám na váš očný lekár nahradiť svoj vlastný predpis k Dispozícii:Svetlé Čierna/Matná Čierna/Priehľadná/Modrá/Zelená/Ružová/Čaj/Leopard Meranie: 49-21-140, Rám, Šírka: 142mm/5.60 palcové, Výška: 46 mm/1.81 palcový (cca)

Prepravné Údaje

Zadarmo & Rýchle Dodanie!Tovar vám bude dodaný do 1 pracovného dňa po potvrdenie platby.Ak chcete zabezpečiť, aby vaše položky vám dorazí v perfektnom stave, každá objednávka je opatrne a jemne ručne balené v ťažkých balení box.

Máme loď po celom svete!Medzinárodné prepravné náklady sa vypočítajú na základe položiek hmotnosti a polohy.Kombinovať doprava zľava sa vzťahuje na každú ďalšiu položku v tej istej zásielky.Dodanie trvá zvyčajne od 12-25 pracovných dní pre väčšinu krajín.Prosím, kontaktujte nás pre kombinovať zľava doprava po pokladňa, ak si kúpite rôzne položky z nášho obchodu.

Ďalšie Informácie

100% Záruka Spokojnosti: chceme, aby váš online zážitok z nakupovania byť príjemné.Ak nie ste spokojný s nákupom, z akéhokoľvek dôvodu, jednoducho zaslať späť k nám do 14 dní od doručenia, vám vrátime plnú sumu alebo výmenu.Prosím kontaktujte nás pre získanie vrátiť povolenie číslo (pôvodné prepravné poplatok je nevratný).

O Nás:

Boli sme predávať na ebay, od roku 2011. Špecializujeme sa na okuliare produktov, ako vintage,módne okuliare, clear šošovky, okuliare, slnečné okuliare a party okuliare.Naším cieľom je poskytovať konkurencieschopné ceny a vysokú kvalitu výrobkov, rýchle dodanie a skvelý zákaznícky servis pre našich zákazníkov.

Neváhajte a pošlite nám e-mail, na akékoľvek otázky, alebo obavy.Odpovieme vám hneď, ako sme mohli.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty