Láska Srdce Box Valentína Súčasnosti Večný Rose Večný Kvet v tvare Srdca Vianočný Darček Romantický Simulácia Ozdoby

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: šelmy a krásy rose, box rose, skutočné rose, darček valentin, dóm váza, kvet sklo, červená ruža, krásy ružová, dóm, sklo rose.

    €15.36 €21.95
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kov
  • Číslo Modelu: Darčeková Krabička

Funkcie

1. Najlepšie čerstvé-vedenie rose je vyrobené z vysoko kvalitnej kvety, ktoré sa môže udržať jeho pravda kvetov, jemné, svieže a krásne.To môže trvať najmenej jeden rok zostať svieži.

2. Večný Skutočný Kvet, Ruža znamená večnú lásku a slávnostne sľúbili lásku.Môžete ho dať svojej milovanej osoby, To znamená, že vaša láska sa nikdy nezmení, ako to konzervované čerstvé kvety.To tiež znamená, strážiť priateľstvo a dať ho najlepší priateľ, aby priateľstvo hlbšie.

3. Vysoká-triedy transparentné šperky kvet políčko, zodpovedajúce darček taška a pohľadnice, aby to perfektný darček.To môže byť tiež použitý ako šperky box zatiaľ čo oceňovali kvety.

4. Nesmrteľné ruža je symbolom večného pravú lásku , porozumenie a starostlivosť.Je to ideálny darček pre jej ako priateľka,manželka, mama, babička a vašim milovaným, ako Valentines darčeky, deň matiek darčeky, Vianočné darčeky, Vďakyvzdania darčeky, Výročie darčeky pre ňu, najlepší darček pre manželku, narodeninové darčeky pre jej alebo Dovolenku strany darček pre dievčatá.

Špecifikácia

Materiál: Ruže, Kov

Farba: Ružová Bule Červená

Veľkosť: 9.5xc5.5 × 10e.5cm

Balenie Obsahuje:

1 x Konzervované Rose

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty