Slúchadlá Slúchadlá Prípade Bluetooth Headset Cestovné puzdro pre

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: magic slúchadlá prípade, slúchadlá prípade, bud, mini slúchadlá prípade, port pre slúchadlá, slúchadlá skladovanie, headphon taška, prípade uchu telefón, eva slúchadlá prípade, prípade headphon, prípad pre slúchadlá bezdrôtové.

    €4.35 €5.44
  • Položka Druh: Boxy
  • Číslo Modelu: Puzdro
  • Package: Áno
  • Materiál: Iné
  • Veľkosť: 5*55*115mm

Slúchadlá Slúchadlá Prípade Bluetooth Headset Cestovné puzdro pre

1.Malý ochranné Bluetooth slúchadlá puzdro je vyrobené z odolného a pevné EVA materiálu, vo vnútri rozmer: 4 cm(L)x 1.7 palcový(W)x 1,0 palca(H).

2.Slúchadlá organizátor prípade vhodné pre 360 fotoaparát základné telefón , bezdrôtové zátkové chrániče sluchu, Mini Bluetooth slúchadlá alebo náhlavnú súpravu,čítačka kariet, USB flash disk, Mini USB Bluetooth prijímač, MP3, SD karty, mince, kľúč, USB nabíjanie káble káble, načúvacie pomôcky a ďalšie pomôcky.

3.Malá veľkosť dokonalý v nohavice vrecko, vrecko na kabát, taška pack, aktovka taška, batožiny, Ľahký a prenosný, ľahko sa prenáša, keď si ísť von!

4.Tento malý úložný vak je zipsy uzavretie, s mäkké vnútorné obloženie, má sieťové vrecko na jednej zo strán.super šikovný a bude mať vaše slúchadlá z toho, že je zamotaný neporiadok.Aj naozaj pekné, aj v obvyklé malú kabelku, neznamená to však trvať veľa miesta.

5.Vode odolný, shockproof, malých rozmerov a dizajnu sa vám páči!Aj to môže byť narodeninám/ Vianočný darček alebo deň otcov dar / deň matiek darček.

Farba:čierna

Materiál:Nylon + EVA

Veľkosť:5*55*115mm

Obsah Balenia:

1*Puzdro

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty