Malý Prívesok Vianočné Prekladané Spp Anonymný Gnome Bábiky Santa Prívesok Nordic Gnome Pôdy Boh Bábika Vianočný Stromček Visí Dekor

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: santa claus malé, gnome plyšové, zelené vianoce trpaslíci, dlho malý vianočný stromček, veľké vianočné gnome, anonymný hračka, záhradný trpaslík, huiran vianočné bábika anonymný, petunia, zdvih nordic štýl.

    €0.67 €0.83
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Balenie Obsahuje: 1xSmall Prívesok
  • Súbor Typ: No
  • Číslo Modelu: Vianočné Malý Prívesok
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Balenie: Č Darčekovej Krabičke

Špecifikácie

Názov produktu: Vianočné fľaša vína kryt

Veľkosť produktu: A1:22*12 cm/8.66*4.72 v, A2:23*13 cm/9.05*5.19 v

Materiál: látkové

Funkcia:

1. ROZTOMILÝ DIZAJN: tieto fľaše vína kryty sú navrhnuté tak, aby vyzeral ako oblečenie.Majú krásne umelé kožušiny Golier a Tlačidlo na nich.Rýchly a jednoduchý spôsob, ako zdobiť vaše sviatočného stola, Najnovšie Dizajn Pre Unikátne Xmas Party.

2. MATERIÁL-Náš Vianočný Fľaša Kryt, Taška je dobre vyrobená z prvotriednej kvality ručne vyrábané z vysoko kvalitnej umelej kožušiny, handričkou a bielizeň.Vynikajúce spracovanie, vysoko kvalitné dekorácie.

3. JEDNODUCHÉ POUŽITIE: môžete ľahko umiestniť ich na fľaše vína.V chladnom zimnom období, nech tieto krásne fľaše zahŕňa zdobiť vaše fľaše vína a tabuľky.Pridať radosťou na váš Vianočný večierok

4. SVETER VEĽKOSŤ: A1:22*12 cm/8.66*4.72 v, A2:23*13 cm/9.05*5.19 v ,sa Hodí Pre Väčšinu Fliaš.Všetky sú dostatočne veľké pre štandardné veľkosti fľaše a prinesie silný slávnostnú atmosféru pre vašu rodinu , ideálny na Vianoce alebo svadobné party dekorácie.

5. VHODNÉ PRE: Vianočné ozdoby dodanie tovaru, na uskutočnenie vášho Vianočný darček, candys alebo víno.Pridať slávnostný vzhľad pre vašu dovolenku party s Santa Claus fľaša vína Kryty.

6.Ideálny Vianočný darček pre milovníka vína a Skvelé pre Vianočné fľaša vína dekorácie.To je dobrá voľba, ak chcete vymeniť nudné vína značky a etiketách.Tieto roztomilé fľaša vína kryty sú nádherné dekorácie na Vianočné dekorácie doma, kaviareň, hotelové lobby, reštaurácii alebo na vianočný večierok.

package: 1*fľaša vína kryt

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty