Baby Auto Zrkadlo Bezpečnostné Zobraziť Zadnom Sedadle Komplexné Zrkadlo Nastaviteľné Inšpektor pre Deti detský Monitor Auto Príslušenstvo Horúce

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: spätné zrkadlo, detektor radarový, na land rover discovery šport zrkadlo, dieťa zrkadlo, baby auto zrkadlo, baby monitor oxygin, manuálne zrkadlo, auto vnútorné zrkadlo, zrkadlo monitor zozadu, auto dieťa zrkadlo.

    €13.00 €25.00
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Funkcie:

1. Komplexné a jasné videnie.Veľké-veľké zrkadlo umožňuje vidieť dieťa je široké a jasné videnie od hlavy až k päte.Keď môžete ľahko vidieť a nechajte dieťa, toto dieťa aute spätné zrkadlo bude držať vás a vaše dieťa uvoľnené na všetky časy.

2. Na otáčania o 360-stupňové nastaviteľné.Zrkadlo môže byť upravená tak, aby presný uhol musíte vidieť dieťa najlepšie.Stačí nastaviť zrkadlo na vašich predstáv a zrkadlo zostane rovnaký.

3. Jednoduchá inštalácia.Na zadné sedadlo auta spätné zrkadlo je plne zostavený a môže sa ľahko inštaluje na opierku hlavy z áut.Jednoducho kliknite na pás a potom vytiahnite pás na nastavenie veľkosti.

4. Nerozbitné materiálu.Dieťa zrkadlá majú nerozbitné bezpečný povrch, ktorý bol testovaný a certifikovaný pre odolnosť proti nárazu, takže dieťa si láska je absolútne bezpečné.Čierne plastové bezpečne rieši zrkadlo na mieste, čím sa zlepší kvalita zrkadlo, zníženie hmotnosti a zlepšenie trvanlivosti.

5. Vhodné pre väčšinu automobilov, nákladných vozidiel, SUV a akékoľvek miesto na zadnom sedadle.Poskytnúť vám perfektné videnie.

Špecifikácia:

Názov: Baby Auto Zrkadlo

Materiál: ABS

Veľkosť: cca 26*20 cm/10.24*7.87 palec

Balenie Zoznam:

1*Baby Auto Zrkadlo

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty