Diamond Svadobné Miesto Karty, Escort Karty, Svadobný Sprievod Karty, Rustikálny Svadbu, Diamant, Posedenie Karty, Geometrické, Tabuľka Číslo

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: elegantné svadobné miesto karty, tabuľka karta písanie, jedlé svadobné miesto karty, svadobné karty mieste, tabuľka karty zime, strana sedí karty, sklo kartu tabuľka, kraft sedí karty, tabuľka karty dospelých, 32 sedieť karty.

    €11.68 €13.27
  • Vzor: Skladací Typ
  • Názov Značky: PARARTDIY
  • Hudba: No
  • Číslo Modelu: 1
  • Štýl: Scénické
  • DOVOLENKA: Svadba

O Tomto Produkte Náš Ideálny Pár kolekcia je moderný vziať na tradičné milujú vtáky, a toto miesto karta nie je žiadny iný!Jednoduché a moderné.Prispôsobiť tieto karty s každý hosť meno, večera výber, alebo sedenie zadania.Prichádzajú v 2-až formáte, takže môžu byť kŕmené pomocou domácej tlačiarni. (Príklad: 50 miesto karty dorazí v 25 2-až formát listy) Veľkosť: 3.5" x 2 Farba: Biele Stav: Na Sklade

Drahý priateľ, máme vlastnú továreň, aby sme mohli navrhnúť akýkoľvek štýl alebo akúkoľvek farbu poháre na víno, fixky, tortu obaly,candy boxov a pozvánky a iné.Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, pls kontaktujte nás.Vďaka:)

Farba: (ak chcete, iná farba,prosím, kontaktujte nás pre ďalšie informácie!)

Všimnite si prosím tieto tortu obaly sú určené pre dekoráciu iba & nemali by byť umiestnené v

rúra!

1.Poznámka: Pretože to je tým, rezanie laserom, tam bude nevyhnutne byť trochu hnedej označiť v bielej a niektoré farbu svetla papier.Toto nepatrí na vady, prosím, láskavo venovať viac pozornosti, že pri výbere farby.

2.Máme 16 rôzne farby na výber.Prosím, zanechajte nám správu farieb, ktorý by ste chceli.Ak chcete, mix farieb, Každá farba musí byť aspoň 10pcs.

Ďalšie farby na odkaz

ďalšie krásne estiloes:

Môj priateľ,všetko je v sklade, takže si môžete objednať čokoľvek sa vám páči priamo.Keď vidíme, vašu objednávku vám zašleme tovar na vás čoskoro.Vďaka:)

Ak máte akékoľvek otázky,pls, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty