HDMI Hra Zachytiť Kartu USB3.0 1080P Spoľahlivé Prenosné Zachytiť Kartu Pre Živé Vysielanie Nahrávanie Videa

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: zachytiť kartu prúd, captur karty, ezcap hdmi, elgato hra zachytiť hd60 s, 4k digitalizačné karty, 4k capture usb, Ezcap, fotoaparát zachytiť kartu, ezcap 1080, 1080p 60fps zachytiť kartu.

    €32.34 €67.36
  • Položka Druh: In-Line Mikrofónom Príslušenstvo
  • Package: No
  • Číslo Modelu: USB3.0 HDMI Hra Zachytiť Kartu
  • Materiál: ABS

Popis:

1.HDMI Hru Capture: Táto hra digitalizačné zariadenie je štýlový, kompaktný a štandardizované.Prístroj je jednoduchý na inštaláciu a nosiť, takže je ideálny pre live vysielanie, konferenčné priestory, nahrávanie videa, atď.HDD zariadenie na digitalizáciu bol vytvorený s high-end dizajn v pamäti a nevyžaduje žiadne externé napájanie.

2. HDMI Zachytiť Karta: Toto zachytiť kartu nie je potrebné inštalovať ovládač, a môžete využiť funkcie zabudované do aktuálneho softvéru ak chcete získať bezproblémové skúsenosti.Pretože prístroj je kompatibilný s väčšinou tretej-party software, plug-and-play pre Windows, Mac OS X a Linux bez hádať.USB3.0 vysoko-rýchlostný prenos port je to jednoduchšie pre vás na prenos live streaming na Škubnutí, Youtube, OBS, Potplayer a VLC.

3. Na zabezpečenie spoľahlivej a video streaming media poskytovať vysoko kvalitné a bezproblémové skúsenosti, hra zachytiť karta podporuje nahor alebo nadol konverzie videa až 1920x1080 @ 60fps (1080p) bez CPU interakcie, voliteľné audio capture.

4. HDMI Loop-out: Neexistuje žiadne oneskorenie pri použití HDMI loop-out port.Keď hráte hru žiť, HDMI loop-out port je veľmi užitočné.

5. Dostanete: dostanete 1xHDMI zachytiť kariet, 1xUSB 3.0 kábel a 1xuser manuálne.

Špecifikácie:

Plocha: Intel Core i5-3400 + NVIDIA GT630

Notebook: Intel Core i7-U 2.0 GHz + NVIDIA GT735

pre Mac: i5 quad-core alebo vyššie, vhodné pre DirectX 10 grafická karta, zvuková karta, 4GB DDR3, alebo vyššie

USB 3.0 napájanie: Intel chipset s vstavaným USB 3.0 radič (Renesas, Fresco, atď.)

Spotreba energie:

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty