Ekologicky Šetrné Prírodné Bambusové Mydlo, Zásobník Jedlo, Stojan, Držiak 4 Štýly Voliteľné

Dostupnosť:
Skladom

Štítky: bambusové stojan na riad, eco friendly hubky jedlo, bambusové jedlo, mydlo, apple drevené, držiak na mydlo, misky na mydlo, bambusové stojan, ruky mydlom, eko mydlo, bambusové dekor.

    €0.79 €1.25
  • Názov Značky: Kesoto
  • Materiál: Bambus
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Popis:

Životné prostredie a Zdravie, pre Vás - Našich Mydlo držiteľ sú vyrobené z netoxického, prírodný bambus, zdravé pre vás a výhodnejšie botanickej a krásu zložiek svojho milovaného ručne vyrábané mydlo.

Udržať Vaše Mydlo Suché - mydlo, držiaky sú navrhnuté s vydlabaných drevených líšt, vytvoriť vetrania a odvodňovania výhodu, že účinne zabraňuje mydlo z mäknutia.

Multifunkčné Skladovanie Držiteľa - Pevné a trvanlivé, drevený materiál a vodotesný, takže sa môžete ubytovať rôzne domáce trosiek, ako kefy, špongie alebo niektoré remeslá a tak ďalej.

Dekoratívne Ručné Remeslá - oproti iným mydlo, držiaky, naše ručné bambusu remeslá sú štýlové a moderné, nie len môže byť použité ako domáce dekorácie pridať umelecké, ale perfektný darček pre vašich priateľov.

Moderný Dizajn Robí Skvelý Darček - Naše odvodnenie mydlo jedlo je jedinečný a elegantný štýl znamená, že to bude vyzerať dobre tam, kde ste ju, bez ohľadu na to, ozdobnej, príslušenstvo alebo príslušenstvo, ktoré môžete mať v kúpeľňu s vaňou alebo sprchovacím kútom, do kuchynského drezu, alebo aj v izbe.

Špecifikácia:

Materiál: Bambus

Veľkosť: cca.

Squre: 7.8x7.8x1.1 cm/3.1x3.1x0.43 palec

Kolo: 8x1.2 cm/3.15x0.47 palec(DxH)

Obdĺžnik: 11x7.8x1.1 cm/4.33x3.1x0.43 palec

Nové: 11.3x8.1x2.2 cm/4.45x3.2x0.87 palec

Balenie Obsahuje:

1 Kus Bambusu Mydlo Jedlo

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Napíšte svoju recenziu!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalita
Cena

Súvisiace produkty